Bedrijfsfinanciering voor ZZP'ers tot €250.000

Vraag als zelfstandig ondernemer eenvoudig en snel een zakelijk krediet aan

How-it-works-mobile-steps_NL

Waarin onderscheidt Spotcap zich?

Volledig online aanvragen

Geen zekerheden of persoonlijke borgstelling vereist

Kosteloos en vrijblijvend tot aan de opname

Boetevrij vervroegd aflossen na één maand

Help uw onderneming te groeien

Spotcap maakt flexibel zakelijk krediet toegankelijk voor ZZP'ers

Financiering tot €250.000

Betaal enkel rente over het gebruikte bedrag

Online aanvragen zonder afspraak of papierwerk

Toegang tot uw krediet binnen één werkdag

Hoe vraag ik een zakelijke lening aan?

Ons aanvraagproces is volledig online te voltooien in ongeveer 20 minuten.

null

Kom in in aanmerking?

Ga dit na door een kort formulier in te vullen
null

Vul uw basisgegevens in

Wij vragen om uw persoons- en bedrijfsgegevens
null

Upload uw financiële documentatie

U kunt dit handmatig doen of door uw boekhoudprogramma te koppelen
null

Upload uw bankgegevens

We vragen u om uw bankgegevens in te dienen. Vervolgens kunt u de aanvraag afronden

Hoe werkt een krediet van Spotcap?

GOEDKEURING

Wanneer uw aanvraag is goedgekeurd, heeft u direct toegang tot uw krediet.

OPNAMEPERIODE

De kredietfaciliteit is 1 tot 3 maanden beschikbaar, afhankelijk van uw risicoprofiel. Binnen deze periode kunt u één of meerdere leningen opnemen.

LENING

Iedere opname van uw kredietfaciliteit wordt omgezet in een lening met een eigen aflossingsschema. Het resterende bedrag van uw krediet blijft beschikbaar tot het einde van de opnameperiode.

AFLOSSING

Iedere lening wordt maandelijks annuïtair afgelost. Dit gaat volgens een schema van 6 tot 15 maanden, afhankelijk van uw risicoprofiel en het doel van de lening. Na de eerste maand heeft u de mogelijkheid om boetevrij vervroegd af te lossen.

HERTOETSING

Drie maanden na de eerste opname heeft u de mogelijkheid om gedurende de resterende looptijd een hertoetsing aan te vragen. Bij het indienen van actuele informatie toetsen wij opnieuw of er ruimte is voor een langere looptijd en/of hogere limiet. Doorgaans kunnen wij dit tegen betere voorwaarden aanbieden.

Spotcap kredietcalculator

 • Bedrag
  125.000
 • Looptijd
  9 Maanden

€14.951

Maandelijkse betaling

Rentelasten zijn gebaseerd op het risicoprofiel van de onderneming. Deze berekening is ter indicatie en is gebaseerd op het gemiddelde klantprofiel van Spotcap. De eenmalige afsluitkosten van gemiddeld 2% zijn hierbij niet inbegrepen.

Maandelijkse betaling

€14.951

 • Bedrag
  125.000
 • Looptijd
  9Maanden
Rentelasten zijn gebaseerd op het risicoprofiel van de onderneming. Deze berekening is ter indicatie en is gebaseerd op het gemiddelde klantprofiel van Spotcap. De eenmalige afsluitkosten van gemiddeld 2% zijn hierbij niet inbegrepen.

Wilt u ons persoonlijk spreken?

Bel ons gerust op 020-8905429. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur.

Duizenden ondernemers wereldwijd gingen u voor

400x400-1

“Ongelooflijk maar waar: binnen 24 uur had ik een aanvullend krediet!”

Hans Koese

Eigenaar Auto Koese

Hoe kan mijn bedrijf profiteren van een zakelijk krediet?

 • Assortiment uitbreiden

  Een krediet op korte termijn kan u helpen uw productaanbod te verbreden. U kunt het extra werkkapitaal inzetten voor onderzoek en ontwikkeling en de aanschaf van extra voorraden. U kunt bestaande producten herpositioneren of een geheel nieuw product introduceren.

 • Marktaandeel vergroten

  Trek nieuwe klanten aan met een professionele marketingcampagne of neem een expert aan om uw naamsbekendheid te verhogen.

 • Reputatie verbeteren

  Een goede reputatie van uw organisatie is essentieel voor groei. Extra werkkapitaal kan u ondersteunen in het aannemen van nieuw personeel of verbeteren van de service.

 • Personeel aannemen

  Het uitbreiden van uw team kan een positieve boost aan uw zaken geven. Een krediet van Spotcap kan u helpen uw team op een gezonde manier te helpen groeien.

Zakelijk krediet voor MKB-ondernemers

Wat is het verschil tussen een zakelijke lening en een zakelijk krediet?

 • Een zakelijke lening is een bedrag dat door een financierder aan een bedrijf beschikbaar wordt gesteld. Het wordt vaak ingezet voor groei maar ook voor onvoorziene kosten of overbrugging. Een zakelijke lening is een vastgesteld bedrag en daardoor geschikt voor bedrijven die exact weten welk bedrag zij nodig hebben.

 

 • Een zakelijk krediet, echter, is een financiële regeling die bedrijven toegang tot een maximale limiet geeft, ongeveer zoals bij een creditcard. De lener krijgt toegang tot het gehele bedrag maar is niet verplicht het volledig te gebruiken.

 

 • Het grootste voordeel van zakelijk krediet is de flexibiliteit. Bedrijven kunnen afgepaste opnames uit het krediet doen, al naar gelang hun behoefte aan financiering. Iedere opname wordt een aparte lening, waarover de aanvrager rente betaalt. Doorgaans wordt deze rente dan ook enkel over het gebruikte bedrag berekend, niet over de gehele kredietfaciliteit.

Waarom is zakelijk krediet een geschikte oplossing voor MKB-ondernemers?

 • Kleinere bedrijven kunnen vatbaar zijn voor de effecten van seizoensfluctuaties, onvoorziene kosten en overbruggingsperiodes. Een paar vertraagde debiteuren kunnen bijvoorbeeld al een groot effect op de cash flow hebben. Aanvullend werkkapitaal kan ik veel situaties uitkomst bieden. Een zakelijk krediet fungeert als een buffer waaruit ondernemers, indien nodig, extra financiering kunnen aantrekken.

 

 • Bedrijven die een snelle groei doormaken, kunnen behoefte hebben aan extra financiering om de investeringen en daarmee de winst te maximaliseren. Aanvullend werkkapitaal wordt voor meerdere doeleinden ingezet, zoals voorraadfinanciering, het voorfinancieren van grote projecten of het aannemen van extra personeel.

Wat is het verschil tussen een doorlopend en een aflopend krediet?

 • Een doorlopend krediet is een type krediet dat eventueel verlengd of verhoogd kan worden wanneer het afloopt. Er bestaan geen standaardbetalingen voor een doorlopend krediet omdat  er rente wordt berekend over het geleende bedrag. Het krediet kan herhaaldelijk gebruikt worden, zolang de limiet niet overschreden wordt.

 

 • Aflopend krediet heeft in principe dezelfde eigenschappen als doorlopend krediet; er is een afgesproken limiet, het kan ingezet worden voor diverse doeleinden en de rente wordt op dezelfde manier berekend. Echter, de kredietfaciliteit loopt niet door nadat de afbetaling gedaan is. Wanneer het gehele bedrag is terugbetaald ‘sluit’ het account. Dit betekent niet automatisch dat het krediet nooit meer beschikbaar is; de verstrekker kan via een hertoetsing op basis van actuele gegevens alsnog de limiet verhogen of de looptijd van de lening verlengen.

Investeer nu in uw onderneming