Direct Lender Spotcap Nederland wordt onderdeel van CapitalBox

Spotcap Nederland gaat verder als Capital Box. Aanvragen kunnen gedaan worden via deze link. Voor bestaande klanten wijzigt er niets, zij kunnen inloggen zoals zij gewend zijn. Heeft u als klant vragen, dan kunt u contact opnemen met onze client service afdeling, voor contactgegevens, klik hier. Spotcap Partners ontvangen per mail meer informatie over hun specifieke situatie, daarnaast kunnen zij contact opnemen met hun Spotcap accountmanager. Voor meer informatie over deze transitie kunt u kijken op onze FAQ pagina, klik hier.

In gesprek met Koenen en Co

koenen & co

Iedere editie van “In Gesprek Met…” spreekt één van onze Accountmanagers met een partner over de ins en outs van zakelijke financiering voor ondernemers. Deze week: Rik in gesprek met Sebastiaan Goorden van Koenen en Co.

Kun je iets meer vertellen over jezelf en jullie organisatie?
Wij laten ondernemers suczesvol ondernemen. Vanuit deze missie geloven wij in het suczes van de ondernemer. Hun suczes is immers ook ons suczes! Suczes schrijven we niet zomaar met een z. Om maximaal resultaat te bereiken, moet een onderneming op zes dimensies gezond zijn: Strategie, Management, Innovatie, Personeel, Processen en Financiën. Wij voelen ons verantwoordelijk voor het totale plaatje, zodat ondernemers de juiste beslissingen nemen. Dat maakt ons samen veelzijdig.

Waar specialiseren jullie je voornamelijk in?
Vanuit onze missie, ‘Wij laten ondernemers suczesvol ondernemen’, zijn wij voortdurend bezig met het optimaliseren van onze producten en diensten. Wij zijn consultants voor de ondernemer van nu.

Met welke vragen en problemen komen ondernemers bij jullie?
We zijn nieuwsgierig naar alles wat met ondernemen te maken heeft, niet alleen naar cijfers. Ook de droom van de ondernemer, de branche, en de mensen die in organisaties werken, willen we leren kennen en begrijpen. Onze consultants ondersteunen ondernemers bijvoorbeeld op het gebied van strategisch management, het versterken van hun innovatiekracht, het begeleiden van fusies en overnames, het beantwoorden van personele en sociaal juridische vraagstukken en het oplossen van ingewikkelde IT-problemen. Kortom, een totaal pakket aan diensten dat een oplossing biedt voor al hun ondernemersvraagstukken.

Hoe werken jullie samen met Spotcap in kredietaanvragen- en verlening?
Met regelmaat werken wij samen met Spotcap, gedurende het jaar zijn er een tweetal contactmomenten om de laatste stand van zaken door te nemen en de laatste casussen door te spreken. Spotcap staat hoog op onze advieslijst als het gaat om het financieren van groeiend werkkapitaal van ondernemingen, alsook om in te zetten bij seizoensinvloeden of investeringskansen van ondernemers.

Wat is volgens jou het belangrijkste kenmerk van zakelijk krediet zoals Spotcap dit aanbiedt?
Snelheid van handelen, passende oplossingen die vervolgens versneld en flexibel boetevrij kan worden afgelost.

We hebben recent samen een ondernemer mogen helpen in zakelijke financiering. Zou je hier meer over kunnen vertellen?
We hebben meerdere casussen samen behandeld, het contact met Spotcap verloopt altijd soepel en snel. Onze klanten zijn tevreden over de geboden oplossingen en kunnen hierdoor weer lekker ondernemen.

Hoe kunnen ondernemers jullie benaderen over vragen met betrekking tot een zakelijke financiering?
(contactgegevens) Via Sebastiaan Goorden, per telefoon (0610350850), of per mail s.goorden@koenenenco.nl

Bent u al partner van Spotcap?

Meld u eenvoudig aan en ontdek de voordelen voor uw klant.