Direct Lender Spotcap Nederland wordt onderdeel van CapitalBox

Spotcap Nederland gaat verder als Capital Box. Aanvragen kunnen gedaan worden via deze link. Voor bestaande klanten wijzigt er niets, zij kunnen inloggen zoals zij gewend zijn. Heeft u als klant vragen, dan kunt u contact opnemen met onze client service afdeling, voor contactgegevens, klik hier. Spotcap Partners ontvangen per mail meer informatie over hun specifieke situatie, daarnaast kunnen zij contact opnemen met hun Spotcap accountmanager. Voor meer informatie over deze transitie kunt u kijken op onze FAQ pagina, klik hier.

In gesprek met Gercon

Gercon Administratie & Adviesburo

Iedere editie van “In Gesprek Met…” spreekt één van onze Accountmanagers met een partner over de ins en outs van zakelijke financiering voor ondernemers. Deze week: Ferhat in gesprek met John Poppelaars van Gercon Administratie & Adviesburo.

Kun je iets meer vertellen over jezelf en jullie organisatie vertellen?
Mijn naam is John Poppelaars, getrouwd met Hyun-Sook Poppelaars en we hebben twee kinderen. We zijn beide, sinds 1 mei 1999, eigenaar van Gercon Administratie & Adviesburo gevestigd op woon- werklocatie Attelaken aan de Ambachtlaan 32 te Etten-Leur. Ons kantoor heeft naast ons nog 6 medewerkers in dienst.

Waar specialiseren jullie je voornamelijk in?
Op ons kantoor hebben wij een drietal specialisaties:

1. Wij ondersteunen het midden- en kleinbedrijf bij het verkrijgen en behouden van een financiering en het verbeteren van hun ondernemingsprestaties;
2. Wij ondersteunen het midden- en kleinbedrijf bij arbeidsrechtelijke vraagstukken.
3. Wij ontzorgen het midden- en kleinbedrijf op administratief gebied met behulp van onze automatiseringsstraat.

Met welke vragen en problemen komen ondernemers bij jullie?
Wij de behartigen de financiële en zakelijke belangen voor het midden- en kleinbedrijf. De vragen die aan ons worden gesteld zijn dan ook uiteenlopend. De meeste vragen die worden gesteld zijn van fiscale dan wel arbeidsrechtelijke aard.

Hoe werken jullie samen met Spotcap in kredietaanvragen- en verlening?
Wij beschikken over een partner login bij Spotcap. Dit heeft als voordeel dat we een vaste contactpersoon hebben toegewezen gekregen. Dit biedt de mogelijkheid tot voor overleg alsmede een optimale begeleiding tijdens de aanvraag. Het traject verloopt hierdoor sneller en de kans van slagen wordt hiermee vergroot.

Wat is volgens jou het belangrijkste kenmerk van zakelijk krediet zoals Spotcap dit aanbiedt?
De toetsing bij Spotcap is kosteloos, vrijblijvend en zonder aanvullende zekerheden. En neem je niets op, dan betaal je ook niets.

We hebben recent samen een ondernemer mogen helpen in zakelijke financiering. Zou je hier meer over kunnen vertellen?
Een ondernemer hebben we recentelijk samen kunnen helpen om de groei van zijn onderneming te realiseren. Doordat het aantal projecten in korte tijd toenam had de ondernemer behoefte aan extra werkkapitaal. In een tijdsbestek van 24 uur konden we de ondernemer mededelen dat we het gewenste krediet beschikbaar konden stellen. Voor de ondernemer een hele geruststelling dat er extra werkkapitaal voorhanden was mocht de situatie zich voordoen. En de ondernemer, die kon zich weer geheel focussen op zijn onderneming.

Hoe kunnen ondernemers jullie benaderen over vragen met betrekking tot een zakelijke financiering?
Voor de begeleiding van een financieringsaanvraag kunt u ons op de volgende manier bereiken:
1. Telefoon: 076 502 59 40
2. Mail: j.poppelaars@gercon.nl
3. Contactformulier op www.gercon.nl

Bent u al partner van Spotcap?

Meld u eenvoudig aan en ontdek de voordelen voor uw klant.