Direct Lender Spotcap Nederland wordt onderdeel van CapitalBox

Spotcap Nederland gaat verder als Capital Box. Aanvragen kunnen gedaan worden via deze link. Voor bestaande klanten wijzigt er niets, zij kunnen inloggen zoals zij gewend zijn. Heeft u als klant vragen, dan kunt u contact opnemen met onze client service afdeling, voor contactgegevens, klik hier. Spotcap Partners ontvangen per mail meer informatie over hun specifieke situatie, daarnaast kunnen zij contact opnemen met hun Spotcap accountmanager. Voor meer informatie over deze transitie kunt u kijken op onze FAQ pagina, klik hier.

In gesprek met Financieringsgilde

Iedere editie van “In Gesprek Met…” spreekt één van onze Accountmanagers met een partner over de ins en outs van zakelijke financiering voor ondernemers. Deze week: Niek in gesprek met Financieringsgilde. 

Kun je iets meer over jezelf en jullie organisatie vertellen?
Financieringsgilde is een team van ervaren financieel adviseurs voor het MKB en actief in heel Nederland. Onze klanten beschikken zo altijd over een adviseur in de buurt. We zijn gestart omdat financieren voor ondernemers de afgelopen jaren lastig is geworden. De traditionele aanbieders geven niet langer advies bij de voorbereiding en investeringsbeslissing van een klant. Daarnaast zijn er meer nieuwe aanbieders en oplossingen op de markt waardoor er echt wat te kiezen valt!

De financieel adviseurs van Financieringsgilde hebben veel ervaring en zijn volledig op de hoogte van de mogelijke financieringsvormen zodat ze in elke situatie passend advies kunnen geven.

Waar specialiseren jullie je voornamelijk in?
Bedrijfsfinancieringen voor ondernemingen, wij regelen elke MKB financiering!

We werken samen met de beste geldverstrekkers in de markt. Onze klanten kunnen dus voor alle investeringen bij ons terecht. Of het gaat om lenen bij de huisbank of bij één van de nieuwe aanbieders in de markt.

Met welke vragen en problemen komen ondernemers bij jullie?
Wij begeleiden ondernemers bij elke investering in hun bedrijf. Onze adviseurs denken natuurlijk mee bij het bepalen van de haalbaarheid van de investering. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een prognose, zodat onze klant op basis van cijfers een investeringsbeslissing kan maken. Daarbij hoort ook een degelijke onderbouwing van de aanvraag voor de geldverstrekker.

Ook regelen wij de renteverlenging van alle vormen van bedrijfsfinancieringen, ongeacht bij welke geldverstrekker de lening nu loopt.

Hoe werken jullie samen met Spotcap in kredietaanvragen- en verlening?
Wij werken samen met Spotcap wanneer een krediet als financieringsvorm het beste past bij de investering. Spotcap biedt hiervoor een hele goede oplossing die in veel gevallen erg goed aansluit. Tijdens de aanvraag houden we nauw contact met het team van Spotcap, waardoor we heel snel een offerte kunnen overhandigen aan onze klant.

Wat is volgens jou het belangrijkste kenmerk van zakelijk krediet zoals Spotcap dit aanbiedt?
Natuurlijk is de snelheid waarmee het krediet geregeld wordt een hele grote plus van Spotcap. Daarnaast kijkt men bij de verstrekking niet puur naar het verleden maar veel meer naar de huidige bedrijfsresultaten. Hierdoor komen ook bedrijven die nu groeien in aanmerking!

Hoe kunnen ondernemers jullie benaderen over vragen met betrekking tot een zakelijke financiering?
U vindt de adviseur in uw regio op onze website. Hier vindt u ook online adviezen en kunt u eenvoudig zelf berekeningen maken of een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen. Meer weten over onze rol bij uw bedrijfsfinanciering? www.financieringsgilde.nl

Of bel eenvoudig voor een vrijblijvende afspraak op (085) 864 03 03.

Bent u al partner van Spotcap?

Meld u eenvoudig aan en ontdek de voordelen voor uw klant.