Direct Lender Spotcap Nederland wordt onderdeel van CapitalBox

Spotcap Nederland gaat verder als Capital Box. Aanvragen kunnen gedaan worden via deze link. Voor bestaande klanten wijzigt er niets, zij kunnen inloggen zoals zij gewend zijn. Heeft u als klant vragen, dan kunt u contact opnemen met onze client service afdeling, voor contactgegevens, klik hier. Spotcap Partners ontvangen per mail meer informatie over hun specifieke situatie, daarnaast kunnen zij contact opnemen met hun Spotcap accountmanager. Voor meer informatie over deze transitie kunt u kijken op onze FAQ pagina, klik hier.

In gesprek met De Hooge Waerder

de hooge waerder

Iedere editie van “In Gesprek Met…” spreekt één van onze Accountmanagers met een partner over de ins en outs van zakelijke financiering voor ondernemers. Deze week: Ferhat in gesprek met Wijnand Krom van De Hooge Waerder.

Kun je iets meer vertellen over jezelf en jullie organisatie?
Ik ben Wijnand Krom, 32 jaar, en momenteel 6 jaar werkzaam bij Accountants- en Advieskantoor De Hooge Waerder op de afdeling Corporate Finance (DHW Corporate Finance). Wij zijn actief in het MKB in voornamelijk Noord-Holland. Bij De Hooge Waerder werken circa 150 mensen verdeeld over de kantoren in Alkmaar, Beverwijk, Haarlem en Heerhugowaard.

Waar specialiseren jullie je voornamelijk in?
DHW Corporate Finance is gespecialiseerd in de complexere vraagstukken zoals overnamebegeleiding (zowel aan- als verkoop), bedrijfswaarderingen, haalbaarheidsonderzoeken, managementbegeleiding, startersbegeleiding, financieringsvraagstukken en recovery.

In ons team zijn diverse medewerkers gecertificeerd. Zo zit in ons team een Register Valuator, ingeschreven bij het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NiRV), een Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB) en een gecertificeerd overname adviseur aangesloten bij de Beroepsorganisatie voor specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB). Daarnaast hebben een aantal collega’s een bancaire achtergrond waardoor er veel kennis op het gebied van financieringen in het team aanwezig is.

Met welke vragen en problemen komen ondernemers bij jullie?
Wij sparren met ondernemers over alles wat hen bezig houdt en waarbij zij behoefte hebben aan advies. Doordat wij een full service adviesbureau zijn, kunnen wij samen met onze collega’s ondernemers ondersteunen op vrijwel alle (financiële) gebieden. Wij hebben namelijk zowel accountants, fiscalisten, juristen, ICT’ers, loonspecialisten en corporate finance adviseurs in huis.

Hoe werken jullie samen met Spotcap in kredietaanvragen- en verlening?
Wij werken veelal samen met Spotcap in aanvragen voor ondernemers met een tijdelijke financieringsbehoefte, zoals een overbrugging of voor het opvangen van seizoensinvloeden.

Wat is volgens jou het belangrijkste kenmerk van zakelijk krediet zoals Spotcap dit aanbiedt?
De snelheid van handelen na het indienen van een aanvraag, maar ook na de definitieve beoordeling is iets wat zowel wij als onze klanten als heel prettig ervaren. Hier onderscheidt Spotcap zich in ten opzichte van veel andere aanbieders, waar een traject vaak wel weken (soms zelf maanden) kan duren. Bovendien zijn er tot het moment van opname van de financiering geen kosten voor de ondernemer.

We hebben recent samen een ondernemer mogen helpen in zakelijke financiering. Zou je hier meer over kunnen vertellen?
Voor een klant van ons met meerdere damesmodewinkels hebben wij voor het inkopen van een nieuwe collectie een kortlopend krediet via Spotcap afgesloten. Gezien het kortlopende karakter van de financieringsbehoefte was onze klant hier prima mee geholpen.

Hoe kunnen ondernemers jullie benaderen over vragen met betrekking tot een zakelijke financiering?
Ondernemers kunnen persoonlijk contact opnemen met mij via onderstaande gegevens:

Email: wkrom@dehoogewaerder.nl
Telefoonnummer: 088-5180062

Ook kunnen zij contact opnemen met één van mijn collega’s via:

E-mail: corporatefinance@dehoogewaerder.nl
Telefoonnummer: 072-5180000
Website: https://dehoogewaerder-corporatefinance.nl/

Bent u al partner van Spotcap?

Meld u eenvoudig aan en ontdek de voordelen voor uw klant.