Direct Lender Spotcap Nederland wordt onderdeel van CapitalBox

Spotcap Nederland gaat verder als Capital Box. Aanvragen kunnen gedaan worden via deze link. Voor bestaande klanten wijzigt er niets, zij kunnen inloggen zoals zij gewend zijn. Heeft u als klant vragen, dan kunt u contact opnemen met onze client service afdeling, voor contactgegevens, klik hier. Spotcap Partners ontvangen per mail meer informatie over hun specifieke situatie, daarnaast kunnen zij contact opnemen met hun Spotcap accountmanager. Voor meer informatie over deze transitie kunt u kijken op onze FAQ pagina, klik hier.

In Gesprek Met Dutch Assets Group

Iedere editie van “In Gesprek Met…” spreekt één van onze Accountmanagers met een partner over de ins en outs van zakelijke financiering voor ondernemers. Deze week: Rik in gesprek met Alwin Bloem van Dutch Assets Group (DAG).

Kun je iets meer over jezelf en jullie organisatie vertellen?
Onze missie is om de Nederlandse ondernemer op de kaart te zetten, zoals wij vroeger als Nederlanders bekend stonden als de beste handelaren en scheepsbouwers. We hebben er een sport van gemaakt om bedrijven te laten groeien. Het geeft ons energie als we kunnen zorgen voor voldoende werkkapitaal, soepele bedrijfsprocessen, effectieve automatisering en lage overheadkosten.

Waar specialiseert DAG zich voornamelijk in?
We doen werkkapitaalfinanciering, management buy in/out, risicomanagement, kostprijsverlaging, operationele optimalisatie, payroll advies, flexibel raad van advies, center of excellence, ICT consultancy, shared service centre. Kortom op alle facetten waar we voor ondernemer op kunnen besparen om omzetgroei te kunnen realiseren.

Met welke vragen en problemen komen ondernemers bij jullie?
Hoe kom ik aan meer werkkapitaal om te kunnen groeien? Hoe kan ik besparen op mijn overhead? Ik wil korting bedingen op mijn inkoop hoe krijg ik dit gefinancierd? Bedrijfsovernamefinanciering, hoe regel ik dat?

Hoe werkt DAG samen met Spotcap in kredietverlening?
Wij ontzorgen de ondernemer op het gebied van werkkapitaal. Samen met Spotcap zorgen we voor snelle financiering en dus meer liquiditeit voor de ondernemer.

We hebben recent samen een ondernemer mogen helpen in zakelijke financiering. Zou je hier meer over kunnen vertellen?
Één van onze klanten neemt steeds krediet op wanneer er behoefte is aan extra investeringskapitaal. Deze flexibiliteit helpt de ondernemer zijn liquiditeit op orde te houden en om optimaal te ondernemen!

Meer weten over Dutch Assets Group?

Naar de website

Bent u al partner van Spotcap?

Meld u eenvoudig aan en ontdek de voordelen voor uw klant.