Direct Lender Spotcap Nederland wordt onderdeel van CapitalBox

Spotcap Nederland gaat verder als Capital Box. Aanvragen kunnen gedaan worden via deze link. Voor bestaande klanten wijzigt er niets, zij kunnen inloggen zoals zij gewend zijn. Heeft u als klant vragen, dan kunt u contact opnemen met onze client service afdeling, voor contactgegevens, klik hier. Spotcap Partners ontvangen per mail meer informatie over hun specifieke situatie, daarnaast kunnen zij contact opnemen met hun Spotcap accountmanager. Voor meer informatie over deze transitie kunt u kijken op onze FAQ pagina, klik hier.

In gesprek met Auxilium

Iedere editie van “In Gesprek Met…” spreekt één van onze Accountmanagers met een partner over de ins en outs van zakelijke financiering voor ondernemers. Deze week: Albert in gesprek met Marco Kastelein en Marc Weerdenburg van Auxilium Adviesgroep.

                       

Kun je iets meer over jezelf en jullie organisatie vertellen?
Marco Kastelein en Marc Weerdenburg zijn werkzaam op de financieringsdesk van Auxilium Adviesgroep. Auxilium zet zich, als zakelijke partner voor accountantskantoren, dagelijks in voor kwalitatief hoogwaardig advies en educatie. Wij houden van korte lijntjes, persoonlijk contact, een no-nonsense mentaliteit en een praktijkgerichte aanpak. Marco heeft met zijn verleden als bankier, bedrijfsadviseur en partner van een accountantskantoor ruime ervaring met financieren en heeft in deze hoedanigheid aan beide kanten van de tafel gezeten. Marc kijkt naar financieringsvraagstukken vanuit een strategische en analytische achtergrond. Beide zijn wij enthousiast van de uitdagingen en kansen van ondernemen en gaan we ook sportieve uitdagingen niet uit de weg!

Waar specialiseren jullie je voornamelijk in?
Bruggen bouwen tussen ondernemers en financiers, in nauwe afstemming met onze klant: de accountant. Wij geloven dat traditioneel financieren niet altijd de meest passende oplossing is. Met welke vragen en problemen komen ondernemers bij jullie? Dit loopt erg uiteen. Wij hebben hierin geen voorkeur. Wij maken ons hard voor iedere specifieke situatie en leggen die eerlijk en transparant voor aan de financiers. Voor de klant proberen wij de meest optimale oplossing te vinden.

Hoe werken jullie samen met Spotcap in kredietaanvragen- en verlening?
Wij zijn een onafhankelijke partij voor onze klant en bekijken iedere aanvraag specifiek. Spotcap is een partij die goed past bij een aantal van onze financieringsvraagstukken. Omdat wij korte lijnen hebben met de mensen bij Spotcap kunnen wij korte doorlooptijden en goede service garanderen.

Wat is volgens jullie het belangrijkste kenmerk van zakelijk krediet zoals Spotcap dit aanbiedt?
Spotcap biedt prachtige kansen voor ondernemingen die willen doorgroeien maar hier niet direct de middelen voor hebben. Vaak hebben ze hun zekerheden al afgegeven maar zien we wel een goede kasstroom. Bedrijven die minimaal twee jaar bestaan kunnen in deze situaties mooi bij Spotcap terecht.

We hebben recent samen een ondernemer mogen helpen in zakelijke financiering. Zou je hier meer over kunnen vertellen?
Recentelijk hebben we een handelsonderneming via Spotcap gefinancierd. De ondernemer kreeg de kans om op korte termijn een extra voorraad barbecues aan te kopen tegen gunstige prijzen. De huisbank had teveel tijd nodig om deze financieringsvraag te behandelen. Samen met Albert van Spotcap hebben we binnen één dag de gevraagde extra ruimte kunnen financieren. De ondernemer heeft hierdoor de partij kunnen kopen, die met dit goede weer inmiddels nagenoeg is verkocht. Zowel de accountant als de ondernemer waren positief verrast door de snelheid van handelen. Leuk om de klant positief te verrassen!

Hoe kunnen ondernemers jullie benaderen over vragen met betrekking tot een zakelijke financiering?
Auxilium Adviesgroep zit aan de Philipsstraat 3 te Leusden. Je kunt ons telefonisch bereiken via 033-4337217 of per mail op financieringsdesk@auxiliumadviesgroep.nl.

Bent u al partner van Spotcap?

Meld u eenvoudig aan en ontdek de voordelen voor uw klant.