Als gevolg van het coronavirus is het maximaal aan te vragen bedrag tijdelijk aangepast naar €150.000. Daarbij worden aanvragen uit specifieke sectoren (toerisme, horeca, vrijetijdsbesteding, land- en tuinbouw, transport, uitzendbranche) tijdelijk niet in behandeling genomen.Voor meer informatie en onze contactgegevens, klik hier

Tijdelijke extra maatregelen naar aanleiding van coronavirus

extra maatregelen coronavirus

Tijdelijke aanvullende maatregelingen vanuit Spotcap
De ontwikkelingen omtrent het coronavirus gaan razendsnel. Om de impact van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken, en ondernemers goed van dienst te kunnen blijven, hebben wij een aantal extra maatregelen ingesteld.

Hieronder volgt een korte samenvatting van onze nieuwe maatregelen:

(1) Aanvragen vanuit de volgende sectoren kunnen wij tijdelijk niet in behandeling nemen: toerisme, horeca, vrijetijdsbesteding, land- en tuinbouw, transport, uitzendbranche en detachering.
(2) Het maximaal aan te vragen kredietbedrag per onderneming is tijdelijk aangepast naar €150.000.
(3) Een hertoetsing is vanaf nu pas mogelijk vanaf 6 maanden na de laatste opname. Op de uitgesloten sectoren zijn tijdelijk geen hertoetsingen mogelijk.

De Corona Calculator
De Corona Calculator is een nieuw initiatief van VNO-NCW en MKB Nederland. Via de online tool kun je berekenen welke corona-regelingen jouw onderneming kunnen helpen. Hiervoor hoef je enkel je KvK-nummer in te vullen en aan te geven of je wel of niet personeel in dienst hebt. Er volgt dan een overzicht van welke regelingen voor jou relevant kunnen zijn. Voor alle regelingen kun je direct je opties aanvragen.

Tot slot
Wij hopen, net als u, zo spoedig terug te kunnen naar ‘business as usual’. Wij blijven u op de hoogte houden via de gebruikelijke kanalen, en zullen eventueel nieuws direct communiceren. Verder wensen wij alle ondernemers, of zij nu wel of geen klant van ons zijn, veel succes en sterkte in deze vreemde tijd.

Heeft u nog aanvullende vragen voor ons? Neem dan contact op via 020 890 5429 of info@spotcap.nl.