MKB Ondernemerscongres 2019

Op 31 oktober aanstaande vindt het jaarlijkse MKB Ondernemerscongres van RTL plaats in het immer sfeervolle ‘s-Hertogenbosch. Het evenement, dat dit jaar voor het vijfde jaar op rij plaatsvindt, is hét oplaadpunt voor succesvolle ondernemers.

Het centrale thema van deze editie is: Hart voor de zaak: investeer in jezelf én het succes van je bedrijf! Het congres staat volledig in het teken van inspiratie, kennis en netwerken. Kortom: alle inspiratie die je als ondernemer nodig hebt!

Hoewel een regelmatige dosis inspiratie op vele niveaus bijdraagt aan ondernemerschap, zijn er daarnaast ook meer concrete zaken om als ondernemer over na te denken. Zo is financiering een belangrijk onderdeel van bedrijfsgroei. Stel, je hebt een onderneming met een gezond track record en je bent klaar voor de volgende stap. Je weet dat je wil investeren in groei, alleen hoe financier je dit?

Over dit vraagstuk denken wij dagelijks na, namens ondernemers die bij ons aankloppen. Vanuit onze expertrol is Spotcap dit jaar dan ook aanwezig op het MKB Ondernemerscongres. U vindt ons bij de Spotcap Expert Desk, waar collega’s Rik Heintzberger en Terence Vliet klaarstaan voor al uw vragen omtrent bedrijfsfinanciering, maar uiteraard ook om gewoon eens kennis te maken. U bent van harte uitgenodigd de Spotcap Expert desk te bezoeken: wij praten u graag bij over de mogelijkheden!

Rik Heintzberger stuurt als Head of Accountmanagement het team van partner account managers aan voor Spotcap Nederland. In deze rol is hij tevens aanspreekpunt voor nieuwe businesspartners, met name accountants en financieel adviseurs voor ondernemend Nederland. Hiernaast heeft hij jarenlange ervaring als Bedrijfsadviseur & Accountmanager bij verschillende bancaire instanties.

Terence Vliet is werkzaam als Relatiemanager MKB bij Spotcap. In die hoedanigheid is hij hét aanspreekpunt voor ondernemers en tevens verantwoordelijk voor het vertegenwoordigen van Spotcap op zakelijke evenementen. Terence heeft voorheen waardevolle ervaring opgedaan bij de Rabobank, onder meer als adviseur en teamcoach.

Meer informatie over wat Spotcap  ondernemers biedt vind je hier.