Direct Lender Spotcap Nederland wordt onderdeel van CapitalBox

Spotcap Nederland gaat verder als Capital Box. Aanvragen kunnen gedaan worden via deze link. Voor bestaande klanten wijzigt er niets, zij kunnen inloggen zoals zij gewend zijn. Heeft u als klant vragen, dan kunt u contact opnemen met onze client service afdeling, voor contactgegevens, klik hier. Spotcap Partners ontvangen per mail meer informatie over hun specifieke situatie, daarnaast kunnen zij contact opnemen met hun Spotcap accountmanager. Voor meer informatie over deze transitie kunt u kijken op onze FAQ pagina, klik hier.

Spotcap verklaring verantwoord lenen

Onze toewijding

Wij zijn toegewijd aan het verantwoord verstrekken van leningen. Het eerlijk behandelen van onze klanten en het verstrekken van verantwoorde kredieten staat bij ons centraal. Dit vertaalt zich in het leveren van producten die bij uw bedrijf passen. Wij streven er naar uw behoefte en bedrijf zo goed mogelijk te begrijpen en te zorgen dat onze diensten hier transparant tegenover staan. Informatie en transparantie komen eerst en worden dan pas gevolgd door een beslissing.

Onze aanpak

Wat kan u verwachten van Spotcap als een verantwoordelijke kredietverstrekker:

 

  • Onze producten en criteria zijn specifiek inzetbaar voor uw bedrijfssituatie
  • Verantwoorde prijzen welke wij aanbevelen door zowel de risico’s als de voordelen te vermelden
  • Duidelijke informatie verstrekking omtrent de kosten van het krediet, inclusief alle provisies, percentages en de voorwaarden hiervan.
  • Een analyse voor uw kredietwaardigheid om annuïtaire terugbetalingen en het terug betalen van de gehele lening wordt gemaakt via gerenommeerde en innovatieve kredietanalyses.
  • Uw kredietbedrag is altijd gelimiteerd tot het bedrag waarvan wij achten dat het verantwoord en gezond is voor uw onderneming.
  • Uw persoonlijke en bedrijfsgegevens zijn te allen tijde beveiligd en worden met confidentieel behandeld.
  • Vragen of klachten worden te allen tijde in behandeling genomen
  • Betalingsproblemen of achterstanden worden met respect en confidentieel behandeld.
  • Wij kijken naar een breed scala van informatie en gebruiken verscheidene technieken om de juiste beslissing te maken. Deze informatie kan oa voortkomen uit Credit Scoring. Kredietwaarderingsbedrijven of uw geschiedenis bij Spotcap. Graag verwijzen wij u naar ons Privacy beleid.
  • Wij verstrekken altijd de benodigde informatie omtrent een lening. Wanneer er betalingsproblemen optreden zullen wij er alles aan doen tot een overeenstemming te komen, mocht dit niet baten zien wij een rechtelijke voortgang als laatste optie.