Direct Lender Spotcap Nederland wordt onderdeel van CapitalBox

Spotcap Nederland gaat verder als Capital Box. Aanvragen kunnen gedaan worden via deze link. Voor bestaande klanten wijzigt er niets, zij kunnen inloggen zoals zij gewend zijn. Heeft u als klant vragen, dan kunt u contact opnemen met onze client service afdeling, voor contactgegevens, klik hier. Spotcap Partners ontvangen per mail meer informatie over hun specifieke situatie, daarnaast kunnen zij contact opnemen met hun Spotcap accountmanager. Voor meer informatie over deze transitie kunt u kijken op onze FAQ pagina, klik hier.

Stapelfinanciering tot €350.000

Vraag eenvoudig en snel aanvullend krediet aan

Volledig online aanvragen

Kosteloos tot de eerste opname

Boetevrij vervroegd aflossen

Zonder zekerheden of borgstelling

Volledig online aanvragen

Zonder zekerheden of borgstelling

Kosteloos tot de eerste opname

Boetevrij vervroegd aflossen

Help je onderneming te groeien

Spotcap maakt stapelfinanciering toegankelijk

Financiering tot €350.000

Betaal enkel rente over het gebruikte bedrag

Online aanvragen zonder afspraak of papierwerk

Toegang tot het krediet binnen één werkdag

Aanvullende financiering voor Daily Paper

400x400-1

“We groeien hard en zijn steeds meer aan het professionaliseren. Via Spotcap regelde ik aanvullend werkkapitaal in de vorm van een stapelfinanciering”

Rodney Lam

COO/CFO Daily Paper

Financieringsdoelen voor ondernemers

Krediet van Spotcap is op diverse manieren inzetbaar

Projectfinanciering

Overbrugging

Voorraadfinanciering

Uitbreiding

Wat is stapelfinanciering?

De meeste ondernemingen trekken een bepaalde vorm van externe financiering aan. Een veelgebruikte mogelijkheid is het rekening-courantkrediet bij de huisbank. Daarnaast kunnen er andere financieringsvormen worden ingezet zoals zakelijk krediet, factuurfinanciering of crowdfunding. Deze financieringsvormen zijn soms specifiek geschikt voor bepaalde investeringen of doeleinden, waardoor het voor de onderneming ideaal is deze naast het krediet bij de bank te laten lopen.

Een combinatie van financieringsoplossingen, die gelijktijdig worden benut, wordt ook wel een stapelfinanciering genoemd. Welke financieringsvormen zijn geschikt om naast elkaar in te zetten? En welke limieten kun je hierbij het beste aanhouden? Dit is volledig afhankelijk van de financiële situatie van de onderneming. Een financieel adviseur of accountant heeft hier vaak meer zicht op. Ook zijn deze tussenpersonen goed op de hoogte van de verschillende financieringsvormen die worden aangeboden in de markt.

Kom ik in aanmerking?

Gevestigd in Nederland

Jaaromzet vanaf €350.000

Minimaal 24 maanden actief

Zakelijke bankrekening

Hoe vraag ik zakelijk krediet aan?

Online aanvragen binnen 20 minuten

aanvragen starten zakelijke lening
null

Vul uw basisgegevens in en upload uw financiële documentatie

null

Onze experts beoordelen uw aanvraag binnen één werkdag

null

Bij goedkeuring heeft u direct toegang tot uw krediet

Spotcap kredietcalculator

€14.807

Maandelijkse betaling

€8.265

Rente

€133.265

Totaal
 • Bedrag
  125,000
 • Looptijd
  9 maanden
Periode Aflossing Rente bedrag Uitstaand bedrag
Het rentepercentage is hoofdzakelijk gebaseerd op de kredietwaardigheid van uw onderneming, plus het bedrag en de looptijd van uw krediet. Deze berekening is ter indicatie en is gebaseerd op onze gemiddelde nominale jaarrente van 13,2%. De eenmalige afsluitkosten van gemiddeld 2,5% zijn hierbij niet inbegrepen. Wij hanteren een maandelijks annuïtair aflossingsschema. U betaalt iedere maand via een automatische incasso een gelijk bedrag dat is opgebouwd uit rente en aflossing. Klik hier voor meer informatie.

Zakelijk krediet in een stapelfinanciering

Kleinere bedrijven kunnen vatbaar zijn voor de effecten van seizoensfluctuaties, onvoorziene kosten en overbruggingsperiodes. Een paar vertraagde debiteuren kunnen bijvoorbeeld al een groot effect op de cash flow hebben. Aanvullend werkkapitaal kan ik veel situaties uitkomst bieden. Een zakelijk krediet fungeert als een buffer waaruit ondernemers, indien nodig, extra financiering kunnen aantrekken.

Bedrijven die een snelle groei doormaken, kunnen behoefte hebben aan extra financiering om de investeringen en daarmee de winst te maximaliseren. Aanvullend werkkapitaal wordt voor meerdere doeleinden ingezet, zoals voorraadfinanciering, het voorfinancieren van grote projecten of het aannemen van extra personeel.

Het grootste voordeel van zakelijk krediet is de flexibiliteit. Bedrijven kunnen afgepaste opnames uit het krediet doen, al naar gelang hun behoefte aan financiering. Iedere opname wordt een aparte lening, waarover de aanvrager rente betaalt. Doorgaans wordt deze rente dan ook enkel over het gebruikte bedrag berekend, niet over de gehele kredietfaciliteit.

Meer informatie?

Klik hier om onze online brochure te downloaden

Wat zeggen onze klanten over ons?

Kom ik in aanmerking?

Gevestigd in Nederland

Minimale jaaromzet van €350.000

Minstens 24 maanden actief

Zakelijke bankrekening

Hoe start ik een aanvraag?

null

Vul uw basisgegevens in en upload uw financiële documentatie

null

Onze experts beoordelen uw aanvraag binnen één werkdag

null

Bij goedkeuring heeft u direct toegang tot uw krediet

Kredietcalculator

Maandelijkse betaling

€14.807

 • Bedrag
  125.000
 • Looptijd
  9Maanden
Rentelasten zijn gebaseerd op het risicoprofiel van de onderneming. Deze berekening is ter indicatie en is gebaseerd op het gemiddelde klantprofiel van Spotcap. De eenmalige afsluitkosten van gemiddeld 2% zijn hierbij niet inbegrepen.