Aanvullend werkkapitaal voor wijnhandelaar Vinoteca Lina

Vanaf heden wordt Spotcap gesteund door de Nederlandse overheid en nemen wij weer aanvragen uit alle sectoren in behandeling. Het maximaal aan te vragen bedrag is weer bijgesteld naar €350.000. Voor meer informatie en onze contactgegevens, klik hier.

null

“Dankzij Spotcap kunnen we onze wijnen letterlijk en figuurlijk op de kaart zetten!”

Vinoteca Lina is een wijnhandel in het centrum van Venlo. Wat uniek is aan ons, is dat we het grootste deel van ons assortiment zelf importeren. Dit resulteert niet alleen in een mooie selectie wijnen, maar ook in aantrekkelijke prijzen. Wij leveren aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Uiteraard kun je ook in onze webwinkel terecht!

Om gegarandeerd te zijn van kwaliteitswijn heb ik besloten me in te kopen in een importvereniging. Dit is een club van gepassioneerde wijnverkopers die gezamenlijk wijnen inkopen tegen scherpe tarieven, waardoor de klant een kwaliteitswijn krijgt voor een zachte prijs. Daarnaast ben ik continu bezig mijn website, www.vinotecalina.com, te verbeteren op het gebied van snelheid en service. Op deze manier blijf ik in mijn zaak investeren.

Ik heb hier echter wel af en toe wat extra werkkapitaal voor nodig. Als ondernemer vind ik het belangrijk om zelf onderzoek te doen naar verschillende financieringsmogelijkheden. Via mijn netwerk kwam ik in aanraking met Spotcap. De mogelijkheden die Spotcap biedt, bleken goed op mijn onderneming en behoefte aan te sluiten!

spotcap ervaringen vinoteca lina

"De snelheid en transparantie bij Spotcap zijn ongekend!"

Zo sloot ik in 2015 een lening af en werd hiermee één van de eerste klanten bij Spotcap! Het contact verliep erg prettig. De snelheid en transparantie warenongekend! Dit in tegenstelling tot het proces bij mijn huisbank. Door deze positieve ervaring kwam ik onlangs terug voor een nieuw krediet.

Dankzij de snelle, flexibele financiering van Spotcap kan ik mijn imperium blijven uitbreiden. Graag wil ik dé wijnleverancier van Noord-Limburg worden en ook ons Duitse klantenbestand uitbreiden. Dankzij Spotcap kunnen we onze passie voorwijn delen en ons product letterlijk en figuurlijk op de kaart zetten!

Ook investeren in je groei?

Spotcap biedt zakelijk krediet van €10.000 tot €350.000 aan gevestigde ondernemers die een gezond bedrijf willen laten groeien, of juist continuïteit willen behouden. We zijn er voor bedrijven die minimaal twee jaar operationeel zijn en een minimale jaaromzet van €300.000 genereren.

Eigenaar - Gijs Lina

www.vinotecalina.com