Direct Lender Spotcap Nederland wordt onderdeel van CapitalBox

Spotcap Nederland gaat verder als Capital Box. Aanvragen kunnen gedaan worden via deze link. Voor bestaande klanten wijzigt er niets, zij kunnen inloggen zoals zij gewend zijn. Heeft u als klant vragen, dan kunt u contact opnemen met onze client service afdeling, voor contactgegevens, klik hier. Spotcap Partners ontvangen per mail meer informatie over hun specifieke situatie, daarnaast kunnen zij contact opnemen met hun Spotcap accountmanager. Voor meer informatie over deze transitie kunt u kijken op onze FAQ pagina, klik hier.

null

“Na het indienen van de aanvraag hadden we binnen een dag goedkeuring!”

SKIPP bestaat sinds 2005, toen Leon Toeset besloot zijn vaardigheden als fotograaf uit te breiden met video. SKIPP is inmiddels een full-service agency voor film, animatie, design en content marketing. We werken voor internationale merken, creatieve bureaus en corporate klanten en leveren creatieve concepten voor marketing– en communicatiedoeleinden. Dat betekent dat we niet alleen een eindproduct opleveren maar onze klanten in het gehele end-to-end proces betrekken. Voor een opname regelen wij bijvoorbeeld dus het personeel, de acteurs, voice-overs, locatie, script enzovoorts.

Er gaat behoorlijk wat tijd (en activiteit) zitten in het maken en uitvoeren van onze creatieve concepten. Vaak loopt zo’n project dan ook voor langere tijd, soms zelfs een aantal maanden. Dat betekent dat er ook langere tijd zit tussen het moment van investeren en de opbrengst van projecten. Om die reden zochten we in 2017 aanvullend werkkapitaal om op korte termijn een project te kunnen voorfinancieren. Via William Hes, van Hes Accountants, kwamen we vervolgens bij Spotcap terecht.

“De flexibiliteit bij Spotcap is gewoon heel fijn”

Na het indienen van de aanvraag hadden we binnen een dag goedkeuring! De flexibiliteit bij Spotcap is gewoon heel fijn. Het aanvraagproces is duidelijk en de interface is eenvoudig te gebruiken. Voor ons is het erg prettig om een alternatief op het rekening-courantkrediet te hebben om dit soort projecten te kunnen voorfinancieren.

We groeien nog steeds erg hard en vinden het erg fijn om op deze basis onze projecten te organiseren. Wanneer we om aanvullend werkkapitaal verlegen zitten, zullen we zeker bij Spotcap aankloppen!

Projectfinanciering nodig?

Spotcap biedt zakelijk krediet van €10.000 tot €350.000 aan gevestigde ondernemers die een gezond bedrijf willen laten groeien, of juist continuïteit willen behouden. We zijn er voor bedrijven die minimaal twee jaar operationeel zijn en een minimale jaaromzet van €300.000 genereren.

Creative Director - Leon Toeset

https://www.skipp.nl/