Direct Lender Spotcap Nederland wordt onderdeel van CapitalBox

Spotcap Nederland gaat verder als Capital Box. Aanvragen kunnen gedaan worden via deze link. Voor bestaande klanten wijzigt er niets, zij kunnen inloggen zoals zij gewend zijn. Heeft u als klant vragen, dan kunt u contact opnemen met onze client service afdeling, voor contactgegevens, klik hier. Spotcap Partners ontvangen per mail meer informatie over hun specifieke situatie, daarnaast kunnen zij contact opnemen met hun Spotcap accountmanager. Voor meer informatie over deze transitie kunt u kijken op onze FAQ pagina, klik hier.

null

“Spotcap is een goede partner bij het laten groeien van je onderneming”

Danny Hiemstra vindt het van jongs af aan al leuk om dingen voor anderen te maken. Hij raakte op zijn 13e al geïnteresseerd in het internet – een échte early adapter want het internet stelde toendertijd nog weinig voor! Op jonge leeftijd leerde Danny zichzelf de kunst van het programmeren aan. Dit begon met het wijzigen van kleurtjes in chatprogramma’s via de broncode van het programma, maar dit volgde al snel met het opzetten van een profielenwebsite. Ook zette Danny eigenhandig de grootste online gaming community in Nederland op.

Op zijn 23e richtte Danny een eenmanszaak op en werkte hij aan diverse klussen voor verscheidene werkgevers, waaronder het bedrijf achter Hyves. In zijn vrije tijd werkte hij aan een kassa- en reserveringssysteem voor een oud-werkgever met een schoonheidssalon, die gek werd van de vele multomappen achter de balie. Het systeem bleek zo goed te werken dat Danny het voor meerdere bedrijven toegankelijk besloot te maken. Toen de eerste aanvraag voor een abonnement op ‘Salonized’ binnenkwam en het werk zich opstapelde, kwam compagnon Jorrit bij de zaak. Inmiddels is Salonized zo’n 15 man sterk en groeiende, gevestigd in een hip pand aan de Herengracht in Amsterdam.

"Wij zagen een groeikans in het aannemen van experts. Spotcap hielp ons de cashflow goed te blijven managen"

Zoals veel ondernemers denkt Danny altijd in kansen voor het bedrijf. Toen de mogelijkheid zich aandiende, nam hij dan ook een aantal experts in dienst waarvan hij wist: deze gaan ons helpen nóg beter te worden in wat we doen. Doorgaans lopen de kosten bij dergelijke investeringen wat voor op de baten. In de tussentijd ontstond er behoefte aan aanvullend werkkapitaal om de kasstromen wat ruimer te kunnen managen. Het proces bij de bank bleek te lang te duren, waarop de Salonized bedrijfscoach Spotcap aanraadde.

“Onze bedrijfscoach adviseerde ons eens bij Spotcap te kijken. Dit voelde eigenlijk direct vertrouwd. Ik belde even op en kreeg een vriendelijke medewerker aan de lijn, waarna ik zelf de aanvraag heb ingediend. Het contact verliep steeds prettig en de aanvraag werd dezelfde dag nog goedgekeurd. Wij zagen een kans in het aannemen van experts, waarmee we ons bedrijf naar het volgende niveau kunnen tillen. Spotcap hielp ons vervolgens onze cashflow goed te blijven managen. Een goede partner in het helpen je onderneming te laten groeien!”

Vrijblijvend groeifinanciering aanvragen?

Spotcap biedt zakelijk krediet van €10.000 tot €350.000 aan gevestigde ondernemers die een gezond bedrijf willen laten groeien, of juist continuïteit willen behouden. We zijn er voor bedrijven die minimaal twee jaar operationeel zijn en een minimale jaaromzet van €300.000 genereren.

Co-founder Danny Hiemstra

https://www.salonized.com/nl