Direct Lender Spotcap Nederland wordt onderdeel van CapitalBox

Spotcap Nederland gaat verder als Capital Box. Aanvragen kunnen gedaan worden via deze link. Voor bestaande klanten wijzigt er niets, zij kunnen inloggen zoals zij gewend zijn. Heeft u als klant vragen, dan kunt u contact opnemen met onze client service afdeling, voor contactgegevens, klik hier. Spotcap Partners ontvangen per mail meer informatie over hun specifieke situatie, daarnaast kunnen zij contact opnemen met hun Spotcap accountmanager. Voor meer informatie over deze transitie kunt u kijken op onze FAQ pagina, klik hier.

null

“Het werkt snel, flexibel en inzichtelijk”

Labyrinth is een full-service onderzoeks- en adviesbureau, gespecialiseerd in onder meer culturele diversiteit, integratie, wijkeconomie en ondernemerschap. Dat ondernemerschap weerspiegelt zich sterk in directeur Nathan Rozema. Zelfs het pand waarin Labyrinth gevestigd is, is een project mede van zijn hand. Van oorsprong een schoolgebouw, doet het omgebouwde multifunctionele gebouw inmiddels dienst als kantoorruimte voor diverse bedrijven. Ook wordt een gedeelte verhuurd aan studenten. Hiermee lost Nathan verschillende maatschappelijke vraagstukken, zoals woningtekort, op een creatieve manier op.

Het gebouw bevindt zich in de wijk Kanaleneiland in Utrecht, een locatie van waaruit het bedrijf van dichtbij veel te maken heeft met multiculturele vraagstukken. Labyrinth heeft expertise opgebouwd met het bereiken van óók de moeilijker te bereiken doelgroepen. Vanwege dit specialisme en dankzij de jarenlange ervaringen met maatschappelijke thema’s is Labyrinth inmiddels een preferred supplier van meerdere Nederlandse overheidsinstanties en andere gerenommeerde opdrachtgevers.

De ondernemersgeest van Labyrinth strekt zich ook uit tot over de grens. Zo heeft Labyrinth in 2017 een grootschalig veldwerkproject uitgevoerd voor de Vlaamse overheid. De grote groei en het ondernemen, uitbreiden, en opzetten van nieuwe projecten vergen wel investeringen. Om deze reden is het voor Labyrinth prettig om met een flexibele kredietverstrekker samen te werken.

Labyrinth

"Wij werken veelal op projectbasis. De flexibiliteit die Spotcap biedt is hierbij ideaal voor ons"

Op zoek naar een alternatief voor de traditionele huisbank is directeur Rozema, via vergelijkend warenonderzoek, uitgekomen bij Spotcap. De diensten van Spotcap passen goed bij Labyrinth. “De mogelijkheid om boetevrij vervroegd af te lossen was voor ons een doorslaggevende factor. Wij werken veelal op projectbasis en zien nogal wat pieken en dalen in de cashflow. Wanneer een project helemaal volgens planning verloopt en wij het aanvullende kapitaal niet meer nodig hebben, kunnen we eerder aflossen. Ideaal!”

Ook voor het managen van de cashflow en het voorfinancieren van grote projecten is aanvullend krediet via Spotcap een uitkomst. “Het werkt snel, flexibel en inzichtelijk. Via mijn persoonlijke dashboard heb ik geweldig inzicht in onze huidige situatie. In de toekomst wil ik Labyrinth blijven uitbreiden – hiervoor zet ik Spotcap graag opnieuw in!”

Projectfinanciering nodig?

Spotcap biedt zakelijk krediet van €10.000 tot €350.000 aan gevestigde ondernemers die een gezond bedrijf willen laten groeien, of juist continuïteit willen behouden. We zijn er voor bedrijven die minimaal twee jaar operationeel zijn en een minimale jaaromzet van €300.000 genereren.

Directeur - Nathan Rozema

https://www.labyrinthonderzoek.nl/