Direct Lender Spotcap Nederland wordt onderdeel van CapitalBox

Spotcap Nederland gaat verder als Capital Box. Aanvragen kunnen gedaan worden via deze link. Voor bestaande klanten wijzigt er niets, zij kunnen inloggen zoals zij gewend zijn. Heeft u als klant vragen, dan kunt u contact opnemen met onze client service afdeling, voor contactgegevens, klik hier. Spotcap Partners ontvangen per mail meer informatie over hun specifieke situatie, daarnaast kunnen zij contact opnemen met hun Spotcap accountmanager. Voor meer informatie over deze transitie kunt u kijken op onze FAQ pagina, klik hier.

null

“Ongelooflijk maar waar: binnen 24 uur had ik een aanvullend krediet!”

Auto Koese is een middelgroot autobedrijf met drie vestigingen in Zeeland en Zuid-Holland. De onderneming is groot geworden met het importeren van jonge, gebruikte auto’s van voornamelijk Franse automerken. Het merendeel van de auto’s wordt in grote partijen ingekocht. De auto’s worden vervolgens in eigen beheer vervoerd, geprepareerd voor de Nederlandse markt en te koop aangeboden.

Onze branche vraagt veel kapitaal om de bedrijfsvoering soepel te houden. Het importeren van auto’s lijkt eenvoudig, maar niets is minder waar! De voorfinanciering van gemiddeld drie weken zorgt voor veel fluctuatie in de kasstroom.

autokoese hans koese

"De inkoopcondities waren zo gunstig, een echte buitenkans voor ons!"

Een van onze leveranciers bood ons een grote partij auto’s aan. De inkoopcondities waren zo gunstig, een echte buitenkans voor ons! Echter, het ontbrak ons op dat moment aan voldoende werkkapitaal… Normaliter zou dit voor ons een gemiste kans zijn. Mijn financieel adviseur bracht me toen in contact met Spotcap om de mogelijkheden voor alternatieve financiering te bespreken. Ongelooflijk maar waar: binnen 24 uur had ik een aanvullend krediet! Zo kon ik direct de deal met mijn leverancier sluiten.

Door de flexibele leencapaciteit van Spotcap kon ik de voorfinanciering van een grote partij auto’s realiseren. Super voor de business! De door Spotcap gevraagde stukken zijn makkelijk aan te leveren. Alle afspraken zijn keurig nagekomen en we hadden prettig en veel contact per e-mail.

Voorraad financieren?

Spotcap biedt zakelijk krediet van €10.000 tot €350.000 aan gevestigde ondernemers die een gezond bedrijf willen laten groeien, of juist continuïteit willen behouden. We zijn er voor bedrijven die minimaal twee jaar operationeel zijn en een minimale jaaromzet van €300.000 genereren.

Eigenaar - Hans Koese

www.auto-koese.nl