Direct Lender Spotcap Nederland wordt onderdeel van CapitalBox

Spotcap Nederland gaat verder als Capital Box. Aanvragen kunnen gedaan worden via deze link. Voor bestaande klanten wijzigt er niets, zij kunnen inloggen zoals zij gewend zijn. Heeft u als klant vragen, dan kunt u contact opnemen met onze client service afdeling, voor contactgegevens, klik hier. Spotcap Partners ontvangen per mail meer informatie over hun specifieke situatie, daarnaast kunnen zij contact opnemen met hun Spotcap accountmanager. Voor meer informatie over deze transitie kunt u kijken op onze FAQ pagina, klik hier.

null

“Ik werd positief verrast door het gemak en de snelheid”

Het in 1950 opgerichte Hotel Ruimzicht is vanaf de start een echt familiebedrijf, dat gerund wordt door de familie Geerdink. Hun zoon Jos hielp de laatste 34 jaar het hotel uitgroeien tot een fenomeen, met 49 kamers, 7 zalen en 53 medewerkers. Hotel Ruimzicht is dé plek als het gaat om zakelijke cursussen, conferenties of om lekker te lunchen met de familie. Naast toeristen kent het vooral een internationaal zakelijk publiek.

In de bossen achter het hotel ligt een schitterend parcours dat geliefd is bij vele mountainbikers. In 2006 maakten de gemeente Zeddam en hotel Ruimzicht dan ook een absoluut hoogtepunt mee met het plaatsvinden van het WK Veldrijden. Hotel Ruimzicht verzorgde toen de catering voor maar liefst 2.500 gasten. Hotel Ruimzicht blijft in zichzelf investeren om zo de optimale beleving voor gasten te creëren. Daarvoor is aanvullend werkkapitaal af en toe gewenst.

“De mogelijkheid tot hertoetsing past goed bij onze groeiambities”

Jos kwam via zijn accountant in aanraking met Spotcap. ‘’Ik besloot samen met mijn rechterhand geheel online een aanvraag in te dienen en werd positief verrast door het gemak en de snelheid. De mogelijk om een hertoetsing aan te vragen gedurende de looptijd past erg bij onze ambitie om bijvoorbeeld enkele kamers weer te renoveren. We houden Spotcap zeker in gedachten met het oog op de toekomst!’’

Investeren in je bedrijf?

Spotcap biedt zakelijk krediet van €10.000 tot €350.000 aan gevestigde ondernemers die een gezond bedrijf willen laten groeien, of juist continuïteit willen behouden. We zijn er voor bedrijven die minimaal twee jaar operationeel zijn en een minimale jaaromzet van €300.000 genereren.

Eigenaar - Jos Geerdink

http://www.ruimzicht.com/