Direct Lender Spotcap Nederland wordt onderdeel van CapitalBox

Spotcap Nederland gaat verder als Capital Box. Aanvragen kunnen gedaan worden via deze link. Voor bestaande klanten wijzigt er niets, zij kunnen inloggen zoals zij gewend zijn. Heeft u als klant vragen, dan kunt u contact opnemen met onze client service afdeling, voor contactgegevens, klik hier. Spotcap Partners ontvangen per mail meer informatie over hun specifieke situatie, daarnaast kunnen zij contact opnemen met hun Spotcap accountmanager. Voor meer informatie over deze transitie kunt u kijken op onze FAQ pagina, klik hier.

null

Zelf ben ik het liefst zo min mogelijk bezig met de financiële kant, dus het was prettig dat bij Spotcap alles snel en online verloopt!

Na zijn studie HBO Commerciële Economie startte Loek van ’t Westende zijn carrière bij een
chemisch concern als marketeer. Na vier jaar veranderde hij van baan en ging aan de slag
als detacheerder in de ICT. “Booming business in de jaren ‘80! Ik groeide dan ook mee met
het bedrijf dat enkele malen fuseerde. In die tijd van fusies veranderde ook mijn functie. Ik kreeg verantwoording over een groep mensen. Bij elke fusie werd die groep groter en uiteindelijk gaf ik leiding aan meer dan 60 mensen Na met veel plezier dat werk gedaan te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging. In die periode doorliep ik een aantal trainingen, en werd het zaadje bij mij geplant: hoe word ik zelf trainer?

“Ik besloot opnieuw te gaan studeren en koos voor de richting psychologie, omdat het me erg interesseerde en nuttig leek voor mijn vakgebied. Uiteindelijk heb ik me gespecialiseerd in organisatiepsychologie. Tegelijkertijd startte ik met zelf trainingen geven en zo ben ik het vak ingerold. Tijdens het coachen en trainen voor diverse werkgevers kwam ik erachter dat ik vanuit een heel eigen visie werk. Het is leuk om mensen tot bepaalde inzichten te brengen, maar mijn doel is om ook handvatten te geven om die inzichten daadwerkelijk in de praktijk te kunnen brengen. Omdat ik deze visie niet altijd kwijt kon als trainer en coach in dienstverband, startte ik een eigen bedrijf. Sinds 1996 is GOAL trainingen een feit, en ruim twintig jaar na dato werken we nog steeds vanuit diezelfde visie!”

loek van t westende goal trainingen

"Ook het verhogen van de faciliteit was vlot geregeld toen we aanvullend werkkapitaal wilden aantrekken voor de feestdagen."

Bij GOAL trainingen leveren we maatwerk. We hebben een groot en divers aanbod aan trainingen, maar we creëren ook nieuwe trainingen wanneer dit nodig blijkt. Ons klantenportfolio varieert enorm in soort en grootte. Soms vraagt een kleiner bedrijf of we de week erop een training kunnen verzorgen. Maar er zitten ook klappers van instellingen tussen met trajecten die maanden voorbereidingstijd vergen. De activiteiten kunnen nogal fluctueren; met name de zomerperiode is vaak rustig, waarna bedrijven in september weer met volle kracht van start gaan met de trainingen. Om die reden gingen we vorig jaar op zoek naar verruiming van ons werkkapitaal. Helaas zag onze huisbank geen ruimte, dus zochten we verder naar een alternatief. Na een beetje veldonderzoek kwamen we bij Spotcap uit. De financiering bleek eenvoudig aan te vragen, en enkele dagen later was alles rond! Ook het verhogen van de faciliteit was vlot geregeld toen we aanvullend werkkapitaal wilden aantrekken voor de feestdagen.

Zelf ben ik het liefst zo min mogelijk bezig met de financiële kant, dus het was prettig dat bij Spotcap alles snel en online verloopt en dat de afschrijvingen automatisch plaatsvinden. Ik ben nogal een workaholic en ik ben graag bezig met wat ik het liefst doe: ondernemen!”

Project of opdracht financieren?

Spotcap biedt zakelijk krediet van €10.000 tot €350.000 aan gevestigde ondernemers die een gezond bedrijf willen laten groeien, of juist continuïteit willen behouden. We zijn er voor bedrijven die minimaal twee jaar operationeel zijn en een minimale jaaromzet van €300.000 genereren.

Eigenaar Loek van 't Westende

https://www.goaltrainingen.nl/