Direct Lender Spotcap Nederland wordt onderdeel van CapitalBox

Spotcap Nederland gaat verder als Capital Box. Aanvragen kunnen gedaan worden via deze link. Voor bestaande klanten wijzigt er niets, zij kunnen inloggen zoals zij gewend zijn. Heeft u als klant vragen, dan kunt u contact opnemen met onze client service afdeling, voor contactgegevens, klik hier. Spotcap Partners ontvangen per mail meer informatie over hun specifieke situatie, daarnaast kunnen zij contact opnemen met hun Spotcap accountmanager. Voor meer informatie over deze transitie kunt u kijken op onze FAQ pagina, klik hier.

null

“De extra financiering van Spotcap kan ik inzetten om door te groeien!”

Ik was gymleraar, waarna ik in consultancy ben gerold. Het is altijd mijn droom geweest om te ondernemen. In 2012 ben ik daarom met Flexotels gestart: het eerste inklapbare hotel van de wereld. De ‘comfotels’ zijn voorzien van een bed, douche, toilet en wastafel. Oftewel een comfortabel, gemakkelijk en veilig onderkomen op een event. Maar ik had hiervoor wel de juiste financiering nodig!

flexotels ervaring spotcap

“Spotcap maakte onze investeringswensen mogelijk door ons werkkapitaal te verruimen”

Het was zeker niet gemakkelijk in het begin, want de investeringen om het concept uit te rollen waren fors. Via Hans Bloemen, adviseur bij Eindhoven Corporate Finance Group, ben ik gewezen op de financieringsmogelijkheden van Spotcap. Naast investering in Flexotels, wilden wij graag een campagne opstarten en extra mensen aannemen. Spotcap maakte dit mogelijk door ons werkkapitaal te verruimen met flexibele voorwaarden.

Nu heb ik 9 vaste medewerkers in dienst en verhuur ik ongeveer 500 Flexotels op zo’n 60 evenementen. Hierbij kun je denken aan KLM Open, Rock am Ring, Tomorrowland en le Mans 24h. De nodige investeringen zijn gedaan om Flexotels door te ontwikkelen. Op het moment hebben we een leidende positie in de markt en gaan een enorm druk seizoen tegemoet. Mijn advies aan andere ondernemers is dan ook om niet bang te zijn! Je moet het nodige vermogen aantrekken om significante investeringen te kunnen doen. Dit is uiteraard lastig en risicovol voor startende bedrijven, maar om op lange termijn echt iets neer te zetten…is dit essentieel.

Dankzij de tech-gedreven oplossing die Spotcap biedt, kan ik periodiek extra financiering inzetten om door te groeien. Spotcap belichaamt voor mij de moderne financierder die door een online aanpak snel schakelt en gebruiksvriendelijk is.

Duurzame groei realiseren?

Spotcap biedt zakelijk krediet van €10.000 tot €350.000 aan gevestigde ondernemers die een gezond bedrijf willen laten groeien, of juist continuïteit willen behouden. We zijn er voor bedrijven die minimaal twee jaar operationeel zijn en een minimale jaaromzet van €300.000 genereren.

Eigenaar - Hubert von Heyden

www.flexotels.com