Direct Lender Spotcap Nederland wordt onderdeel van CapitalBox

Spotcap Nederland gaat verder als Capital Box. Aanvragen kunnen gedaan worden via deze link. Voor bestaande klanten wijzigt er niets, zij kunnen inloggen zoals zij gewend zijn. Heeft u als klant vragen, dan kunt u contact opnemen met onze client service afdeling, voor contactgegevens, klik hier. Spotcap Partners ontvangen per mail meer informatie over hun specifieke situatie, daarnaast kunnen zij contact opnemen met hun Spotcap accountmanager. Voor meer informatie over deze transitie kunt u kijken op onze FAQ pagina, klik hier.

null

“Bij Spotcap was aanvullend werkkapitaal makkelijk te regelen!”

AGS Architects is een nationaal en internationaal opererend architectenbureau, met de hoofdvestiging in een monumentaal voormalig retraitehuis uit 1930 in Heerlen. We hebben tevens een kantoor in Amsterdam-Noord.

AGS heeft haar oorsprong in 1960. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot één van de grotere architectenbureaus van het land, met tal van projecten op onze naam. We hebben inmiddels bijna alle soorten projecten wel eens ontworpen en gerealiseerd; we hebben alleen nog nooit een vliegveld of ziekenhuis gebouwd! Wel zijn we verantwoordelijk voor een portfolio aan andere nationale en internationale ontwerpen, waaronder bijvoorbeeld het design van de Apple Store in Amsterdam.

In 2016 gingen we, destijds met hulp van onze accountant van 216, op zoek naar aanvullend werkkapitaal. Bij Spotcap was dat eigenlijk vrij makkelijk te regelen. De rente lag iets hoger dan gemiddeld, maar daarentegen vroegen jullie geen persoonlijke garantstelling. Dat vonden wij een goede balans en zodoende startten we de aanvraag!

ags architects ervaring spotcap

“Wellicht vragen we nog wel eens een hertoetsing aan om te investering in verdere uitbreiding!”

Eigenlijk zetten wij ons krediet bij Spotcap voornamelijk in als overbrugging. In onze branche hebben we namelijk nog wel eens te maken met seizoenspieken, zoals tijdens de bouwvak. Dat is vaak een rustigere periode, waarna het laatste kwartaal weer erg druk is omdat iedereen zijn projecten vóór het einde van het jaar wil afronden.

Met name voor onze vestiging in Amsterdam zien we volop groeikansen, die we graag gaan benutten. Wellicht zullen we in de toekomst dus nog wel een hertoetsing aanvragen om ook te investeren in verdere uitbreiding. Per slot van rekening hebben we nog volop ambities en komt dat vliegveld of ziekenhuis er hopelijk ooit nog eens!

Aanvullend werkkapitaal financieren?

Spotcap biedt zakelijk krediet van €10.000 tot €350.000 aan gevestigde ondernemers die een gezond bedrijf willen laten groeien, of juist continuïteit willen behouden. We zijn er voor bedrijven die minimaal twee jaar operationeel zijn en een minimale jaaromzet van €300.000 genereren.

Architect, Directeur - Jo Jongen

http://agsarchitects.net/