Direct Lender Spotcap Nederland wordt onderdeel van CapitalBox

Spotcap Nederland gaat verder als Capital Box. Aanvragen kunnen gedaan worden via deze link. Voor bestaande klanten wijzigt er niets, zij kunnen inloggen zoals zij gewend zijn. Heeft u als klant vragen, dan kunt u contact opnemen met onze client service afdeling, voor contactgegevens, klik hier. Spotcap Partners ontvangen per mail meer informatie over hun specifieke situatie, daarnaast kunnen zij contact opnemen met hun Spotcap accountmanager. Voor meer informatie over deze transitie kunt u kijken op onze FAQ pagina, klik hier.

null

“Als ondernemer moet je eerst zaaien voordat je kan oogsten. Dankzij Spotcap kunnen wij snel inspelen op kansen!”

Nadat Sander Kroezen en Henry Mol in 2014 met elkaar in contact kwamen op een evenement, ontstond het idee voor een uitzendbureau speciaal gericht op de logistieke sector. Het enthousiasme van beide heren werd gecomplementeerd door de ruim 30 jaar ervaring in de logistiek van Henry, en de ondernemersachtergrond van Sander.

De naam van het bedrijf moest helder en duidelijk zijn en zo werd ‘Uitzendbureau A28’ gekozen – met een kleine verwijzing naar de nabijgelegen snelweg. In het begin vergaderden Henry en Sander eenmaal per week en werden er ongeveer 2 tot 3 chauffeurs gedetacheerd. Al snel werd het fulltime job en betrokken de heren een ruimer kantoor in Hoogeveen.

Vandaag de dag biedt A28 twee soorten dienstverlening aan, namelijk enerzijds het detacheren van personeel en anderzijds het opleiden van personeel voor verschillende sectoren met als specialisme de logistieke sector. Het kantoor heeft drie vaste krachten in dienst, ruim veertig chauffeurs en tien technische uitzendkrachten. Het bedrijf werkt hiernaast samen met tal van werkgevers en begeleidt bijvoorbeeld ook herintreders vanuit het UWV en de omliggende gemeenten. Sander Kroezen: “Wij werken altijd aan onze missie om meer te zijn dan alleen een uitzendbureau. Zo bieden we onze service bijvoorbeeld altijd geheel op maat aan en streven we naar een persoonlijke werkwijze.”

"Onze adviseur schakelde direct met Spotcap en zo ontvingen wij binnen één werkdag een positief voorstel"

Vanwege de groei van het bedrijf, waarbij de kosten vaak voorlopen op de baten, ontstond de behoefte aan aanvullend werkkapitaal. Hiervoor bespraken Sander en Henry hun situatie met Lammert Atsma van Credion Assen. “Lammert schakelde direct met Spotcap en zo ontvingen wij binnen een werkdag een positief voorstel.”

De mannen zetten al snel de volgende stap in de groei van A28, door te verhuizen naar een strategisch gelegen pand met meer zichtbaarheid. Deze zichtbaarheid ondersteunden ze tevens met een radiocampagne in de regio, om de naamsbekendheid te verhogen. Middels een hertoetsing van de lening bij Spotcap konden zij daarnaast het krediet verruimen en verlengen, om zo duurzaam verder te groeien.

Henry Mol: “Als ondernemer moet je eerst zaaien voordat je kan oogsten. Spotcap kon snel schakelen op onze behoefte en hierdoor kunnen wij snel inspelen op kansen!”

Vanaf oktober 2018 breidt A28 haar diensten verder uit, onder meer met trainingen op het gebied van EHBO, VCA en BHV. Op deze manier willen Henry en Sander A28 hét centrale punt in de regio maken, waar opdrachtgevers ontlast worden op het gebied van personeel en opleidingen.

Groei financieren?

Spotcap biedt zakelijk krediet van €10.000 tot €350.000 aan gevestigde ondernemers die een gezond bedrijf willen laten groeien, of juist continuïteit willen behouden. We zijn er voor bedrijven die minimaal twee jaar operationeel zijn en een minimale jaaromzet van €300.000 genereren.

Eigenaren - Sander Kroezen en Henry Mol

http://www.uitzendbureau-a28.nl/