Flexibele financiering voor retailers

Vraag eenvoudig en vrijblijvend online een krediet aan

Waarin onderscheidt Spotcap zich?

Volledig online aanvragen

Zonder zekerheden of borgstelling

Kosteloos tot aan de opname

Boetevrij vervroegd aflossen

Help uw onderneming te groeien

Spotcap geeft het MKB toegang tot flexibel zakelijk krediet om groei en innovatie te stimuleren

Financiering tot €250.000

Betaal enkel rente over het gebruikte bedrag

Online aanvragen zonder afspraak of papierwerk

Toegang tot uw krediet binnen één werkdag

Hoe werkt een krediet van Spotcap?

GOEDKEURING

Wanneer uw aanvraag is goedgekeurd, heeft u direct toegang tot uw krediet.

OPNAMEPERIODE

De kredietfaciliteit is 1 tot 3 maanden beschikbaar, afhankelijk van uw risicoprofiel. Binnen deze periode kunt u één of meerdere leningen opnemen.

LENING

Iedere opname van uw kredietfaciliteit wordt omgezet in een lening met een eigen aflossingsschema. Het resterende bedrag van uw krediet blijft beschikbaar tot het einde van de opnameperiode.

AFLOSSING

Iedere lening wordt maandelijks annuïtair afgelost. Dit gaat volgens een schema van 6 tot 15 maanden, afhankelijk van uw risicoprofiel en het doel van de lening. Na de eerste maand heeft u de mogelijkheid om boetevrij vervroegd af te lossen.

HERTOETSING

Drie maanden na de eerste opname heeft u de mogelijkheid om gedurende de resterende looptijd een hertoetsing aan te vragen. Bij het indienen van actuele informatie toetsen wij opnieuw of er ruimte is voor een langere looptijd en/of hogere limiet. Doorgaans kunnen wij dit tegen betere voorwaarden aanbieden.

Duizenden bedrijven wereldwijd gingen u voor

400x400-1

“Dankzij Spotcap kunnen we nu op de juiste momenten inkopen!”

Martijn Jansen & Teresa Koenen

Jansen en Jansen Mannenmode

Hoe werkt het aanvraagproces?

Eenvoudig en snel een aanvraag indienen

Spotcap kredietcalculator

€14.807

Maandelijkse betaling

€8.265

Rente

€133.265

Totaal
 • Bedrag
  125,000
 • Looptijd
  9 maanden
PeriodeAflossingRente bedragUitstaand bedrag
Rentelasten zijn gebaseerd op het risicoprofiel van de onderneming. Deze berekening is ter indicatie en is gebaseerd op het gemiddelde klantprofiel van Spotcap. De eenmalige afsluitkosten van gemiddeld 2% zijn hierbij niet inbegrepen.

Wilt u ons persoonlijk spreken?

Bel ons gerust op 020-8905429. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur.

Hoe kan mijn bedrijf profiteren van een zakelijk krediet?

 • Assortiment uitbreiden

  Een krediet op korte termijn kan u helpen uw productaanbod te verbreden. U kunt het extra werkkapitaal inzetten voor onderzoek en ontwikkeling en de aanschaf van extra voorraden. U kunt bestaande producten herpositioneren of een geheel nieuw product introduceren.

 • Marktaandeel vergroten

  Trek nieuwe klanten aan met een professionele marketingcampagne of neem een expert aan om uw naamsbekendheid te verhogen.

 • Reputatie verbeteren

  Een goede reputatie van uw organisatie is essentieel voor groei. Extra werkkapitaal kan u ondersteunen in het aannemen van nieuw personeel of verbeteren van de service.

 • Personeel aannemen

  Het uitbreiden van uw team kan een positieve boost aan uw zaken geven. Een krediet van Spotcap kan u helpen uw team op een gezonde manier te helpen groeien.

Bedrijfsfinanciering voor retailondernemers

Aanvullend werkkapitaal in de retailsector

Als eigenaar van een retailonderneming streeft u naar tevreden klanten. U wilt graag te allen tijde blijven investeren in uw onderneming. Daarnaast kunnen uw inkomsten afhankelijk zijn van het seizoen.

Extra werkkapitaal kan u uitkomst bieden. Alternatieve geldverstrekkers die in opkomst zijn bieden dergelijke producten aan retailondernemers.

Wat is alternatieve financiering?

Alternatieve (niet-bancaire) partijen verstrekken innovatieve financiële producten. Dankzij moderne technologie kunnen zij dit vaak sneller en eenvoudiger doen dan traditionele partijen. Veel alternatieve financiers bieden hun product en aanvraagproces online aan.

Hoe werkt het aanvragen van zakelijk krediet?

Veel verstrekkers van zakelijk krediet bieden hun product online aan. Bij Spotcap voltooit u het aanvraagproces online in ongeveer 20 minuten. Binnen één werkdag heeft u uitsluitsel. Bij goedkeuring heeft u direct toegang tot het krediet.

Wat is een zakelijke lening?

Een zakelijke lening is een geleend bedrag waar rente over betaald worden. Een zakelijke lening ontstaat uit opnames uit een zakelijk krediet. Dit kunnen één of meerdere opnames zijn. Iedere opname op zich wordt automatisch een lening met een eigen aflosschema.

Maak uw groeiambities waar met een zakelijk krediet van Spotcap