Maak zakelijk financieringen toegankelijker voor uw klanten

Het Spotcap partnerprogramma biedt u de mogelijkheid om uw klanten betere service te bieden. Introduceer hen de nieuwe en veelzijdige financiering aanpak voor hun groei.

Wat is Spotcap?

Bij Spotcap is financiële expertise leidend en technologie faciliterend. Op basis van zelfontwikkelde algoritmes worden kredietaanvragen door onze analisten binnen één werkdag beoordeeld. Spotcap biedt flexibele leningen tot € 250.000,-. Als partner van Spotcap voorziet u klanten snel, transparant en efficiënt van zakelijke kredieten.

Online aanvragen, snelle responses

Unieke financiële oplossingen

Persoonlijk advies en ondersteuning

Concurrerende rentetarieven

Hoe werkt het?

Meld u aan om uw bedrijf te accrediteren

Begin met het invullen met het online inschrijfformulier. Wij zullen meer details met u delen over de mogelijkheid om Spotcap bij uw aangeboden diensten te voegen.

Dien uw klant-aanvraag in

Exclusieve toegang tot ons partner portal biedt u en uw klanten de mogelijkheid om de zakelijke lening aanvraag te uploaden binnen 15 minuten.

Professionele en persoonlijke ondersteuning

Wij helpen u met het beantwoorden van de vragen die uw klanten hebben door u toegang te geven tot ons expertteam.

Uw voordelen

Hierom zijn honderden accountants en andere professionals geaccrediteerd partner van Spotcap:

Geen onnodig papierwerk

Wij begrijpen dat tijd geld is. Ons online zakelijke krediet aanvraagproces kan worden voldaan in 15 minuten.

Concurrerend geprijsd

Uw klanten betalen alleen voor wat zij lenen naar concurrerende rentetarieven zonder kosten bij eerder aflossen.

Tevreden klanten

Partner worden van Spotcap biedt uw klanten toegang tot flexibele zakelijke leningen die aangepast kunnen worden aan hun specifieke behoeftes.

Snelle beslissingen

Onze unieke kredietanalyse algoritmes maken het mogelijk om snel een grondige toetsing te doen van de gezondheid en de kredietwaardigheid van de onderneming van de klant.

Uw eigen partner portal

Blijf geïnformeerd door de aanvragen van uw klanten te volgen via het persoonlijke dashboard.

Iedere keer goed advies

Verdoe geen tijd aan ongepaste zakelijke financieringen. Onze account managers helpen met het vinden van een gepaste oplossing voor uw klanten.

Registreer

Laat hieruw gegevens achter. Een Partner Account Manager neemt contact met u op.

Een aantal van onze partners

Heeft u vragen over Spotcap?

 • Wat maakt Spotcap anders dan andere kredietverstrekkers?

  Spotcap is een online kredietverstrekker voor het MKB die zich kenmerkt door efficiëntie en flexibiliteit. De aanvraagprocedure verloopt geheel online en kan in 15 minuten voltooid worden. Dankzij ons unieke kredietanalyse model, geven wij de garantie dat wij na voltooien van de aanvraag binnen één werkdag een concreet kredietvoorstel aanbieden. Een aanvraag is geheel vrijblijvend, u heeft enkel rentelasten over het deel dat dat u gebruikt en mag bovendien boetevrij vervroegd aflossen. Uniek is ook dat wij geen onderpand vragen waardoor wij uitstekend gestapeld kunnen financieren. Spotcap is naast bancaire financiering o.a. een alternatief op crowdfunding, pin voorschot, factoring en leasing.
 • Hoeveel kan een onderneming lenen?

  Spotcap verstrekt zakelijk krediet vanaf €10.000 tot €250.000.
 • Moet een lening verbonden zijn aan een specifiek zakelijk doel?

  De ondernemer beslist zelf waarvoor de lening gebruikt wordt. De lening kan gebruikt worden voor welk doeleinde dan ook met betrekking tot de onderneming, zoals het upgraden van zakelijke apparatuur, het runnen van een marketing campagne of het aannemen van personeel.
 • Hoe snel heeft een onderneming toegang tot de zakelijke lening?

  Nadat alle documenten compleet zijn aangeleverd en uw aanvraag voltooid is, ontvangt u binnen één werkdag uitsluitsel van uw kredietaanvraag. In het geval van goedkeuring kunt u direct over het krediet beschikken.
 • Moet ik alle aanvragen indienen voor mijn klanten?

  U heeft de keuze dit zelf te doen of uw klant uit te nodigen gegevens zelf aan te leveren via onze partner dashboard. Hierdoor kunt u de aanvraag blijven volgen en controleren.
 • Wie kan ik contacteren als ik meer vragen heb?

  Onze Partner Account Managers staan altijd voor u klaar wanneer u vragen heeft. U kunt hen bereiken op 020-7070580, of emailen naar [email protected] Het team is beschikbaar van maandag tot vrijdag tussen 9:00 en 18:00.

"Financial technology start-ups (FinTechs) are booming and have the potential to change the industry. Existing major technology companies like Google and start-up companies like Spotcap (...)"

"Volgens Finstar-CEO Nicholas Jordan is Spotcap een van de leidende initiatieven op het gebied van kredietverlening aan het MKB. Alternatieve financiering voor het MKB is steeds belangrijker geworden (...)"

"De financiële start-up Spotcap heeft investeerders gevonden om verder te kunnen groeien. Het is al de derde succesvolle financieringsronde van Spotcap in anderhalf jaar tijd (...)"