Word partner van Spotcap | Maak kennis met ons partnernetwerk

Spotcap voor partners

Wij verstrekken zakelijk krediet van €10.000 tot €350.000 en een maximale looptijd van 24 maanden aan gevestigde ondernemers. Als partner van Spotcap helpt u uw eigen klanten via ons platform op eenvoudige, snelle en transparante wijze aan financiering.

Online aanvraagproces

Vaste contactpersoon

Maatwerk

Snelle terugkoppeling

“Het schakelen met onze vaste contactpersoon bij Spotcap biedt echt meerwaarde”

Mark Bankers

Financieringsspecialist bij FONZ

Hoe werkt het?

null

Meld u aan via de website

Meld u aan via het formulier onderaan deze pagina. Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, nemen we contact met u op om onze werkwijze en de mogelijkheden door te spreken.

null

Dien eenvoudig aanvragen in

Via uw persoonlijke online dashboard dient u eenvoudig aanvragen in voor uw klant. U voltooit een aanvraag in ongeveer 20 minuten en ontvangt binnen één werkdag uitsluitsel voor uw klant.

null

Onderhoud persoonlijk contact

Als partner van Spotcap krijgt u een vast contactpersoon toegewezen. Deze persoon is altijd beschikbaar voor een eventuele quick scan, begeleiding tijdens de aanvraag, toelichting op een case of overige vragen.

Uw voordelen

Volledig online aanvragen

Binnen 20 minuten aanvragen zonder fysieke afspraak of papierwerk

Concurrerende tarieven

Uw klant krijgt korting op de afsluitprovisie en heeft enkel kosten bij opname

Passende oplossingen

Wij kijken samen met u naar de best passende oplossing voor uw klant

Vlotte terugkoppeling

Wij analyseren uw aanvraag binnen één werkdag en koppelen vervolgens direct terug

Eigen werkomgeving

Via uw persoonlijke online dashboard monitort u eenvoudig uw aanvragen

Persoonlijk contact

Uw vaste contactpersoon staat altijd klaar voor hulp en begeleiding tijdens uw aanvraag

Maak kennis met een selectie van onze partners

Financieringsgilde
bdo
flynth
Auxilium logo partner van spotcap
mth

Meld u aan om partner te worden

Na ontvangst van uw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak kennis met ons Account Management team

Als partner van Spotcap krijgt u een vast contactpersoon toegewezen. Onze accountmanagers staan altijd klaar voor een eventuele quick scan, begeleiding tijdens de aanvraag, toelichting op een case of overige vragen.
ferhat ozturk

Heeft u vragen over Spotcap?

 • Wat maakt Spotcap anders dan andere kredietverstrekkers?

  Spotcap is een online kredietverstrekker voor gevestigde ondernemers, die zich kenmerkt door efficiëntie en flexibiliteit. De aanvraagprocedure verloopt geheel online en kan binnen 20 minuten voltooid worden. Wij beoordelen complete aanvragen binnen één werkdag en bieden bij goedkeuring kosteloos en vrijblijvend een kredietvoorstel aan. Pas wanneer uw klant besluit op te nemen, zijn hier kosten aan verbonden. Het is mogelijk een lening bij Spotcap gedurende de looptijd te verlengen of verhogen, of boetevrij vervroegd af te lossen. Dankzij onze gedegen risicoanalyse hoeven wij geen aanvullende zekerheden te vragen van uw klant. Hierdoor is financiering van Spotcap uitstekend gestapeld inzetbaar, bijvoorbeeld in combinatie met financiering van de bank.
 • Hoeveel kan een onderneming lenen?

  Spotcap verstrekt zakelijk krediet vanaf €10.000 tot €350.000.
 • Moet een lening verbonden zijn aan een specifiek zakelijk doel?

  De ondernemer beslist zelf waarvoor de lening gebruikt wordt. De lening kan gebruikt worden voor welk doeleinde dan ook met betrekking tot de onderneming, zoals het upgraden van zakelijke apparatuur, het runnen van een marketing campagne of het aannemen van personeel.
 • Hoe snel heeft een onderneming toegang tot de zakelijke lening?

  Nadat alle documenten compleet zijn aangeleverd en uw aanvraag voltooid is, ontvangt u binnen één werkdag uitsluitsel van uw kredietaanvraag. In het geval van goedkeuring kunt u direct over het krediet beschikken.
 • Moet ik alle aanvragen indienen voor mijn klanten?

  U heeft de keuze dit zelf te doen of uw klant uit te nodigen gegevens zelf aan te leveren via onze partner dashboard. Hierdoor kunt u de aanvraag blijven volgen en controleren.
 • Wie kan ik contacteren als ik meer vragen heb?

  Onze Partner Account Managers staan altijd voor u klaar wanneer u vragen heeft. U kunt hen bereiken op 020-7070580, of emailen naar partner@spotcap.nl. Het team is beschikbaar van maandag tot vrijdag tussen 9:00 en 18:00.