Spotcap voor financieel adviseurs

Spotcap biedt financieel adviseurs een partnerprogramma waarbij u de mogelijkheid heeft zelf aanvragen in te dienen voor uw klanten. Uiteraard staan wij voor u klaar om vragen te beantwoorden, casussen door te spreken of andere samenwerkingsmogelijkheden te onderzoeken.

Financiering aanvragen voor uw klant

Spotcap is een online kredietverstrekker voor het MKB en biedt financiering van €10.000 tot €250.000. Dankzij de inzet van een uniek algoritme kunnen onze analisten complete aanvragen binnen één werkdag beoordelen. U heeft de mogelijkheid de aanvraag in te dienen voor uw klant of uw klant uit te nodigen dit te doen.

Eenvoudig online aanvraagproces

Flexibele voorwaarden

Persoonlijk advies en ondersteuning

Concurrerende rentetarieven

Hoe werkt het?

Meld u aan als partner bij Spotcap

Begin met het invullen met het online inschrijfformulier. Wij zullen meer details met u delen over de mogelijkheid om Spotcap bij uw aangeboden diensten te voegen.

Dien uw klant-aanvraag in

Exclusieve toegang tot ons partner portal biedt u en uw klanten de mogelijkheid om zakelijke kredieten aan te vragen binnen 20 minuten.

Professionele en persoonlijke ondersteuning

Wij helpen u met het beantwoorden van de vragen die uw klanten hebben door u toegang te geven tot ons expertteam.

Uw voordelen

Voordelen om als financieel adviseur partner te worden van Spotcap:

Volledig online aanvraagproces

Zonder overleg van fysieke dossiers kunt u binnen 20 minuten een aanvraag indienen.

Concurrerend geprijsd

Uw klant geniet scherpe tarieven en betaalt enkel rente over het werkelijk opgenomen leningdeel.

Oplossing voor uw klanten

Partner worden van Spotcap biedt uw klanten toegang tot flexibele zakelijke leningen die aangepast kunnen worden aan hun specifieke behoeftes.

Snelle beslissingen

De grondige kredietanalyse vindt plaats binnen één werkdag na het indienen van een complete aanvraag.

Uw eigen partner portal

Uw eigen omgeving waarin u aanvragen kunt indienen en monitoren.

Persoonlijk contact

Onze account managers helpen u graag met het vinden van een gepaste oplossing voor uw klanten.

Vraag meer informatie aan

Na het achterlaten van uw gegevens neemt een accountmanager contact met u op.

Een aantal van onze partners

Claassen, Moolenbeek Partners

CM&P helpt MKB ondernemers aan de juiste financiering om hun ondernemersdoelen te bereiken. CM&P partners delen het enthousiasme voor ondernemerschap. Dat is wezenlijk iets anders dan het “managen” van een onderneming. Door de verder doorontwikkelde methodieken versterkt CM&P de organisatie van hun klanten.

Credion

Credion is een financiële adviesorganisatie met ruim 35 vestigingen verspreid over het land. Credion is gespecialiseerd in het aantrekken van vreemd vermogen voor MKB bedrijven. Door haar landelijke positie en de beschikking over ruim 35 verschillende bronnen van geld, zijn wij in staat meer bedrijfsfinancieringen te realiseren.

Dutch Assets Group

DAG is een onafhankelijk advieskantoor met een frisse kijk op werkkapitaal en credit management. Door de jarenlange ervaring binnen het midden en kleinbedrijf, gecombineerd met kennis van de markt, is DAG in staat om voor klanten de beste oplossing te realiseren.  DAG klanten moeten weer kunnen ondernemen, dat is het doel.

KroeseWevers

De ervaren adviseurs van KroeseWevers Corporate Finance begeleiden ondernemers op het gebied van bedrijfsovernames, fusies, MBI- en MBO-trajecten, waardebepalingen en financieringstrajecten. Lokaal in de regio, tot nationaal en internationaal. KroeseWevers Corporate Finance maakt onderdeel uit van KroeseWevers, een adviesorganisatie gevestigd in Noord- en Oost-Nederland.

Koenen en Co

Koenen en Co laat ondernemers suczesvol ondernemen. En dus gaan wij geen uitdaging uit de weg om ondernemers te helpen aan kapitaal om de volgende, noodzakelijke stappen te zetten. We maken bedrijven verkoopklaar, begeleiden bedrijfsovernames en zoeken naar investeerders of andere mogelijkheden van financieringen zoals Spotcap.

MKB-kredietcoach

MKB-kredietcoach helpt ondernemers bij het verkrijgen en behouden van een financiering. Dit doen we door de kennis en vaardigheden van de ondernemer op financieel gebied te vergroten. Onze unieke aanpak van zowel persoonlijke als financiële ondersteuning zorgt ervoor dat ondernemers in het midden- en kleinbedrijf sneller en makkelijker een ja krijgen op een financieringsaanvraag.

Heeft u vragen over Spotcap?

 • Wat maakt Spotcap anders dan andere kredietverstrekkers?

  Spotcap is een online kredietverstrekker voor het MKB die zich kenmerkt door efficiëntie en flexibiliteit. De aanvraagprocedure verloopt geheel online en kan in 15 minuten voltooid worden. Dankzij ons unieke kredietanalyse model, geven wij de garantie dat wij na voltooien van de aanvraag binnen één werkdag een concreet kredietvoorstel aanbieden. Een aanvraag is geheel vrijblijvend, u heeft enkel rentelasten over het deel dat dat u gebruikt en mag bovendien boetevrij vervroegd aflossen. Uniek is ook dat wij geen onderpand vragen waardoor wij uitstekend gestapeld kunnen financieren. Spotcap is naast bancaire financiering o.a. een alternatief op crowdfunding, pin voorschot, factoring en leasing.
 • Hoeveel kan een onderneming lenen?

  Spotcap verstrekt zakelijk krediet vanaf €10.000 tot €250.000.
 • Moet een lening verbonden zijn aan een specifiek zakelijk doel?

  De ondernemer beslist zelf waarvoor de lening gebruikt wordt. De lening kan gebruikt worden voor welk doeleinde dan ook met betrekking tot de onderneming, zoals het upgraden van zakelijke apparatuur, het runnen van een marketing campagne of het aannemen van personeel.
 • Hoe snel heeft een onderneming toegang tot de zakelijke lening?

  Nadat alle documenten compleet zijn aangeleverd en uw aanvraag voltooid is, ontvangt u binnen één werkdag uitsluitsel van uw kredietaanvraag. In het geval van goedkeuring kunt u direct over het krediet beschikken.
 • Moet ik alle aanvragen indienen voor mijn klanten?

  U heeft de keuze dit zelf te doen of uw klant uit te nodigen gegevens zelf aan te leveren via onze partner dashboard. Hierdoor kunt u de aanvraag blijven volgen en controleren.
 • Wie kan ik contacteren als ik meer vragen heb?

  Onze Partner Account Managers staan altijd voor u klaar wanneer u vragen heeft. U kunt hen bereiken op 020-7070580, of emailen naar partner@spotcap.nl. Het team is beschikbaar van maandag tot vrijdag tussen 9:00 en 18:00.

"Financial technology start-ups (FinTechs) are booming and have the potential to change the industry. Existing major technology companies like Google and start-up companies like Spotcap (...)"

"Volgens Finstar-CEO Nicholas Jordan is Spotcap een van de leidende initiatieven op het gebied van kredietverlening aan het MKB. Alternatieve financiering voor het MKB is steeds belangrijker geworden (...)"

"De financiële start-up Spotcap heeft investeerders gevonden om verder te kunnen groeien. Het is al de derde succesvolle financieringsronde van Spotcap in anderhalf jaar tijd (...)"