Word partner van Spotcap | Spotcap

Spotcap voor partners

Financiering aanvragen voor uw klant

Spotcap zorgt ervoor dat ondernemers eenvoudig toegang hebben tot flexibele financiering. We verstrekken zakelijk krediet van €10.000 tot €300.000, met een maximale looptijd van 24 maanden. Als partner van Spotcap helpt u uw eigen klanten via ons platform op eenvoudige, snelle en transparante wijze aan financiering.

Online aanvraagproces

Flexibele voorwaarden

Persoonlijk contact

Concurrerende tarieven

“Het schakelen met onze vaste contactpersoon bij Spotcap biedt echt meerwaarde”

Mark Bankers

Financieringsspecialist bij FONZ

Hoe werkt het?

null

Meld u aan via de website

Meld u bovenaan deze pagina eenvoudig aan. Zodra wij uw aanmelding binnen hebben nemen we contact met u op om onze werkwijze en de mogelijkheden door te spreken.

null

Dien eenvoudig aanvragen in

Via uw persoonlijke online dashboard dient u eenvoudig aanvragen in voor uw klant. U voltooit een aanvraag in ongeveer 20 minuten en ontvangt binnen één werkdag uitsluitsel voor uw klant.

null

Onderhoud persoonlijk contact

Als partner van Spotcap krijgt u een vast contactpersoon toegewezen. Deze persoon is altijd beschikbaar voor een eventuele quick scan, begeleiding tijdens de aanvraag, toelichting op een case of overige vragen.

Uw voordelen

Volledig online aanvragen

Binnen 20 minuten aanvragen zonder afspraken of papierwerk

Concurrerende tarieven

Scherpe tarifering en enkel kosten voor uw klant bij opname

Passende oplossingen

Wij kijken samen met u naar de best passende oplossing voor uw klant

Vlotte terugkoppeling

Wij analyseren uw aanvraag binnen één werkdag en koppelen vervolgens direct terug

Eigen werkomgeving

Via uw persoonlijke online dashboard monitort u eenvoudig uw aanvragen

Persoonlijk contact

Uw vaste contactpersoon staat altijd klaar voor hulp en begeleiding tijdens uw aanvraag

Maak kennis met een selectie van onze partners

Meld u aan om partner te worden

Na ontvangst van uw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Een aantal van onze business partners

Claassen, Moolenbeek Partners

CM&P helpt MKB ondernemers aan de juiste financiering om hun ondernemersdoelen te bereiken. CM&P partners delen het enthousiasme voor ondernemerschap. Dat is wezenlijk iets anders dan het “managen” van een onderneming. Door de verder doorontwikkelde methodieken versterkt CM&P de organisatie van hun klanten.

Credion

Credion realiseert geld om te ondernemen. Met een landelijke dekking van ruim 60 vestigingen en beschikking over meer dan 80 verschillende bronnen van geld adviseert en begeleidt Credion ondernemers naar de meest optimale financieringsoplossing. Credion biedt financieringsoplossingen waar u als ondernemer niet aan hebt gedacht. Wij zijn uw gesprekspartner voor al uw financieringszaken.

FONZ voor Ondernemers

Fonz begeleidt ondernemers in hun zoektocht naar kapitaal. Door ons grote netwerk van financiers zijn wij in staat om elk realistisch project te verbinden met de best passende vorm van kapitaalverschaffing. Dit alles doen wij in nauwe samenwerking met de zogenoemde “trusted advisor” van de ondernemer.

KroeseWevers

De ervaren adviseurs van KroeseWevers Corporate Finance begeleiden ondernemers op het gebied van bedrijfsovernames, fusies, MBI- en MBO-trajecten, waardebepalingen en financieringstrajecten. Lokaal in de regio, tot nationaal en internationaal. KroeseWevers Corporate Finance maakt onderdeel uit van KroeseWevers, een adviesorganisatie gevestigd in Noord- en Oost-Nederland.

Koenen en Co

Koenen en Co laat ondernemers suczesvol ondernemen. En dus gaan wij geen uitdaging uit de weg om ondernemers te helpen aan kapitaal om de volgende, noodzakelijke stappen te zetten. We maken bedrijven verkoopklaar, begeleiden bedrijfsovernames en zoeken naar investeerders of andere mogelijkheden van financieringen zoals Spotcap.

MKB-kredietcoach

MKB-kredietcoach helpt ondernemers bij het verkrijgen en behouden van een financiering. Dit doen we door de kennis en vaardigheden van de ondernemer op financieel gebied te vergroten. Onze unieke aanpak van zowel persoonlijke als financiële ondersteuning zorgt ervoor dat ondernemers in het midden- en kleinbedrijf sneller en makkelijker een ja krijgen op een financieringsaanvraag.

Een aantal van onze kennispartners

noord
zwolle

Heeft u vragen over Spotcap?

 • Wat maakt Spotcap anders dan andere kredietverstrekkers?

  Spotcap is een online kredietverstrekker voor het MKB die zich kenmerkt door efficiëntie en flexibiliteit. De aanvraagprocedure verloopt geheel online en kan in 15 minuten voltooid worden. Dankzij ons unieke kredietanalyse model, geven wij de garantie dat wij na voltooien van de aanvraag binnen één werkdag een concreet kredietvoorstel aanbieden. Een aanvraag is geheel vrijblijvend, u heeft enkel rentelasten over het deel dat dat u gebruikt en mag bovendien boetevrij vervroegd aflossen. Uniek is ook dat wij geen onderpand vragen waardoor wij uitstekend gestapeld kunnen financieren. Spotcap is naast bancaire financiering o.a. een alternatief op crowdfunding, pin voorschot, factoring en leasing.
 • Hoeveel kan een onderneming lenen?

  Spotcap verstrekt zakelijk krediet vanaf €10.000 tot €250.000.
 • Moet een lening verbonden zijn aan een specifiek zakelijk doel?

  De ondernemer beslist zelf waarvoor de lening gebruikt wordt. De lening kan gebruikt worden voor welk doeleinde dan ook met betrekking tot de onderneming, zoals het upgraden van zakelijke apparatuur, het runnen van een marketing campagne of het aannemen van personeel.
 • Hoe snel heeft een onderneming toegang tot de zakelijke lening?

  Nadat alle documenten compleet zijn aangeleverd en uw aanvraag voltooid is, ontvangt u binnen één werkdag uitsluitsel van uw kredietaanvraag. In het geval van goedkeuring kunt u direct over het krediet beschikken.
 • Moet ik alle aanvragen indienen voor mijn klanten?

  U heeft de keuze dit zelf te doen of uw klant uit te nodigen gegevens zelf aan te leveren via onze partner dashboard. Hierdoor kunt u de aanvraag blijven volgen en controleren.
 • Wie kan ik contacteren als ik meer vragen heb?

  Onze Partner Account Managers staan altijd voor u klaar wanneer u vragen heeft. U kunt hen bereiken op 020-7070580, of emailen naar partner@spotcap.nl. Het team is beschikbaar van maandag tot vrijdag tussen 9:00 en 18:00.