Spotcap ondersteunt groeiende ondernemers

Wij weten dat zowel gevestigde als nieuwe ondernemingen toegang tot flexibele financiering nodig hebben om zich te kunnen ontwikkelen. Onze unieke technologie maakt het mogelijk om binnen één werkdag en geheel online zakelijk krediet te verstrekken, zodat ondernemers zich weer bezig kunnen houden met de groei van hun bedrijf.

Wereldwijd hebben wij nu ruim 100 medewerkers, maak kennis met team Nederland:

Think global act local

Spotcap heeft, in de 5 landen waar wij actief zijn, duizenden ondernemingen verder geholpen

Onderdeel van het Spotcap team worden?

Als groeiend bedrijf zijn wij constant op zoek naar gedreven talent op zoek naar een uitdaging, om ons te helpen met onze missie om het MKB te laten groeien. Als jij onderdeel wilt zijn van de volgende generatie FinTechs, horen wij graag van jou.

Spotcap in de media

"Financial technology start-ups (FinTechs) are booming and have the potential to change the industry. Existing major technology companies like Google and start-up companies like Spotcap (...)"

"Volgens Finstar-CEO Nicholas Jordan is Spotcap een van de leidende initiatieven op het gebied van kredietverlening aan het MKB. Alternatieve financiering voor het MKB is steeds belangrijker geworden (...)"

"De financiële start-up Spotcap heeft investeerders gevonden om verder te kunnen groeien. Het is al de derde succesvolle financieringsronde van Spotcap in anderhalf jaar tijd (...)"