Spotcap Kerstborrel

Afgelopen vrijdag 8 december mochten wij zowel partners als relaties verwelkomen in ons nieuwe kantoor aan de Sarphatikade. Samen sloten we het jaar af met een glaasje glühwein en onze inmiddels traditionele erwtensoep.

Beer Zandt, hoofd Business Development bij Spotcap, nam van de gelegenheid gebruik om samen met u op 2017 terug te blikken en alvast naar 2018 uit te kijken.
Zo praatte hij u bij over de groei die we het afgelopen jaar hebben doorgemaakt en het belang van een goede samenwerking met alle partners. Ook nam hij u mee in het aankomende jaar waarin belangrijke ontwikkelingen als Open Banking, PSD2 en GDPR op de agenda staan, en stipte hij kort de mogelijkheden aan die deze ontwikkelingen de MKB-financieringsmarkt kunnen bieden.

Hierna mochten we Kees de Jong van NLgroeit verwelkomen als gastspreker. Enthousiast sprak hij over de voordelen van alternatieve financiering voor ondernemers en hoe hij met NLgroeit ondernemers ondersteunt in groei en groeifinanciering. Dit onder meer uit zijn eigen ervaringen als ondernemer en de obstakels die je als ondernemer kan tegenkomen.

Hopelijk heeft u met iedereen kunnen bijpraten en elkaar kunnen inspireren voor het volgende jaar. In onze gesprekken met u kwamen mooie tips naar voren aan ondernemers, accountants én aan ons!

Zo gaf Maarten van Druten, oprichter en eigenaar van Synpact, bijvoorbeeld aan dat “ondernemers meer tijd zouden moeten vrijmaken om áán hun bedrijf te werken in plaats van enkel erín.” Veel ondernemers werken keihard om hun zaak tot een succes te maken, maar schuiven juridische, financiële en strategische zaken voor zich uit. En juist deze zaken zijn zo belangrijk voor de langetermijndoelen van een organisatie!

We willen iedereen hartelijk bedanken voor de samenwerking het afgelopen jaar en hopen deze natuurlijk op succesvolle wijze voort te zetten in 2018. Wij wensen u alvast fijne feestdagen en een mooi, succesvol nieuwjaar!

Team Spotcap