Spotcap zakelijk krediet calculator | Spotcap

De kosten van een krediet

U betaalt eenmalig afsluitprovisie en maandelijks rente. Duidelijk, transparant en concurrerend.

DienstenKosten
FinancieringsaanvraagKosteloos
KredietvoorstelKosteloos
Vervroegd aflossenKosteloos
Eenmalige afsluitprovisie2,0% tot 3,0%
Maandelijkse rente0,5% tot 2,1%
BereidstellingsprovisieN.v.t.

Bereken uw kosten

Gebruik onze calculator om een inschatting te maken van de kosten van uw krediet

€14.807

Maandelijkse betaling

€8.265

Rente

€133.265

Totaal
  • Bedrag
    125,000
  • Looptijd
    9 maanden
Rentelasten zijn gebaseerd op het risicoprofiel van de onderneming. Deze berekening is ter indicatie en is gebaseerd op het gemiddelde klantprofiel van Spotcap. De eenmalige afsluitkosten van gemiddeld 2% zijn hierbij niet inbegrepen.

Onze prijsstelling

De kosten van een Spotcap krediet zijn duidelijk, transparant en concurrerend. Het gehele aanvraagproces is online te voltooien. Complete aanvragen worden binnen één werkdag beoordeeld en ontvangen direct een concreet én vrijblijvend kredietvoorstel. Door gedegen kredietanalyse vragen wij geen zekerheden zoals een onderpand of persoonlijke borgstelling.

Spotcap rekent geen kosten totdat u daadwerkelijk gebruik maakt van uw kredietfaciliteit. Neemt u niets op? Dan betaalt u ook niets. Wanneer u besluit gebruik te maken van uw kredietfaciliteit, betaalt u een eenmalige afsluitprovisie van 2.0% tot 3.0% over de gehele faciliteit.

Het opgenomen bedrag wordt op dat moment een annuïtaire lening, waarover u maandelijks een rente van 0,5% tot 2,1% betaalt. Gedurende de looptijd van uw lening lost u volgens een annuïtair schema geleidelijk af. U betaalt alleen rente over het openstaande leningdeel.

De hoogte van de maandelijkse rente en de afsluitprovisie zijn afhankelijk van het risicoprofiel van de onderneming. Wij brengen naast de rente en afsluitprovisie geen overige kosten bij u in rekening.

U kunt het goedgekeurde krediet in één of meerdere keren opnemen. Dit mag een gedeelte of het geheel van het krediet zijn. Hiernaast is vervroegd aflossen na één maand mogelijk en geheel boetevrij. Ook hier brengen wij geen overige kosten in rekening.

Meer informatie?

Klik hier om onze online brochure te downloaden