Direct Lender Spotcap Nederland wordt onderdeel van CapitalBox

Spotcap Nederland gaat verder als Capital Box. Aanvragen kunnen gedaan worden via deze link. Voor bestaande klanten wijzigt er niets, zij kunnen inloggen zoals zij gewend zijn. Heeft u als klant vragen, dan kunt u contact opnemen met onze client service afdeling, voor contactgegevens, klik hier. Spotcap Partners ontvangen per mail meer informatie over hun specifieke situatie, daarnaast kunnen zij contact opnemen met hun Spotcap accountmanager. Voor meer informatie over deze transitie kunt u kijken op onze FAQ pagina, klik hier.

Kom ik in aanmerking voor een krediet?

Check hieronder eenvoudig of uw bedrijf voldoet aan onze criteria

Onze criteria

null

Uw bedrijf is minimaal twee jaar operationeel

null

Uw jaaromzet bedraagt ten minste € 300.000

null

Uw bedrijf is gevestigd in Nederland en ingeschreven bij de KvK

null

U beschikt over een Nederlandse zakelijke bankrekening

null

De DGAs zijn in Nederland woonachtig

aanvragen starten zakelijke lening

Bekijk of uw bedrijf in aanmerking komt

Is uw omzet over de afgelopen 12 maanden gelijk aan of hoger dan € 300.000?

Is uw bedrijf minimaal 24 maanden operationeel?

Is uw bedrijf gevestigd in Nederland en ingeschreven bij de KvK?

Beschikt u over een Nederlandse zakelijke bankrekening?

Privacy en veiligheid

Bij het indienen van uw aanvraag uploadt u vertrouwelijke gegevens. Wij vragen u om uw zakelijke transactiebestanden, de BTW-aangiftes van de afgelopen vier kwartalen en een screenshot van de zakelijke bankrekening bij ons in te dienen. De gegevens uit deze bestanden zijn voor ons onmisbaar bij het uitvoeren van een accurate kredietanalyse. Wij zijn ons ervan bewust dat deze bestanden gevoelige en/of vertrouwelijke informatie kunnen bevatten. Bij ons staan privacy en veiligheid altijd voorop. Wij gaan uiterst vertrouwelijk om met uw gegevens en gebruiken deze uitsluitend voor onze kredietanalyse. Wij verstrekken nooit gegevens aan derden en schaden nooit de privacy of veiligheid van u of uw onderneming.

Waarom Spotcap?

Wij zijn niet de grootste fintech-kredietverstrekker, maar wel de meest kwalitatieve met de best mogelijke service. Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit. We luisteren naar de verhalen van onze klanten en nemen de tijd om relaties op te bouwen. We doen er alles aan om financiering zo toegankelijk mogelijk te maken voor ondernemers die verder willen groeien met hun bedrijf.

kom ik in aanmerking spotcap

Veelgestelde vragen

Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen voor meer informatie over Spotcap