Direct Lender Spotcap Nederland wordt onderdeel van CapitalBox

Spotcap Nederland gaat verder als Capital Box. Aanvragen kunnen gedaan worden via deze link. Voor bestaande klanten wijzigt er niets, zij kunnen inloggen zoals zij gewend zijn. Heeft u als klant vragen, dan kunt u contact opnemen met onze client service afdeling, voor contactgegevens, klik hier. Spotcap Partners ontvangen per mail meer informatie over hun specifieke situatie, daarnaast kunnen zij contact opnemen met hun Spotcap accountmanager. Voor meer informatie over deze transitie kunt u kijken op onze FAQ pagina, klik hier.

International Women’s Day 2019

#BalanceforBetter

Spotcap, als organisatie op het raakvlak van finance en technologie, staat graag stil bij International Women’s Day vanuit het perspectief van vrouwen in de industrie. Wij zien het als iets positiefs dat er steeds meer vrouwelijke ondernemers zijn, die ook steeds vaker op zoek gaan naar financiering. We staan voor neutraliteit en gelijkheid in het proces van financiering aanvragen en ontvangen. Niet enkel voor mannen en vrouwen specifiek, maar voor alle ondernemers!

null

“Er zijn al zoveel mooie initiatieven van en voor vrouwelijke ondernemers. We zijn steeds beter vertegenwoordigd in de ondernemerswereld!”

Jessica Mulder, ondernemer

Over vrouwen bij Spotcap

We zijn trots op al onze collega's, maar voor deze dag zetten we graag enkele dames in het zonnetje!