Spotcap voor franchiseondernemingen

Flexibele financiering tot €250.000 voor zowel franchisegevers als franchisenemers

Spotcap voor franchiseondernemingen

Aanvullend werkkapitaal van €10.000 tot €250.000

Flexibele looptijd van 1 tot 15 maanden

Beoordeling en uitslag binnen één werkdag

Online aanvragen zonder afspraak of papierwerk

Help uw franchiseketen of -onderneming te groeien

Spotcap geeft franchiseondernemingen toegang tot flexibel zakelijk krediet om groei en innovatie te stimuleren

Financiering tot €250.000

Enkel rentelasten over het opgenomen bedrag

Online aanvragen zonder afspraak of papierwerk

Toegang tot de kredietfaciliteit binnen één werkdag

Hoe werkt een krediet van Spotcap?

GOEDKEURING

Wanneer uw aanvraag is goedgekeurd, heeft u direct toegang tot uw krediet.

OPNAMEPERIODE

De kredietfaciliteit is 1 tot 3 maanden beschikbaar, afhankelijk van uw risicoprofiel. Binnen deze periode kunt u één of meerdere leningen opnemen.

LENING

Iedere opname van uw kredietfaciliteit wordt omgezet in een lening met een eigen aflossingsschema. Het resterende bedrag van uw krediet blijft beschikbaar tot het einde van de opnameperiode.

AFLOSSING

Iedere lening wordt maandelijks annuïtair afgelost. Dit gaat volgens een schema van 6 tot 15 maanden, afhankelijk van uw risicoprofiel en het doel van de lening. Na de eerste maand heeft u de mogelijkheid om boetevrij vervroegd af te lossen.

HERTOETSING

Drie maanden na de eerste opname heeft u de mogelijkheid om gedurende de resterende looptijd een hertoetsing aan te vragen. Bij het indienen van actuele informatie toetsen wij opnieuw of er ruimte is voor een langere looptijd en/of hogere limiet. Doorgaans kunnen wij dit tegen betere voorwaarden aanbieden.

Hoe werkt het aanvragen van een franchise lening?

Eenvoudig en snel online een aanvraag indienen

Wat zijn de kosten van een Spotcap krediet?

Bereken de geschatte kosten per maand met onze kredietcalculator

€14.807

Maandelijkse betaling

€8.265

Rente

€133.265

Totaal
 • Bedrag
  125,000
 • Looptijd
  9 maanden
PeriodeAflossingRente bedragUitstaand bedrag
Rentelasten zijn gebaseerd op het risicoprofiel van de onderneming. Deze berekening is ter indicatie en is gebaseerd op het gemiddelde klantprofiel van Spotcap. De eenmalige afsluitkosten van gemiddeld 2% zijn hierbij niet inbegrepen.

We hielpen al duizenden ondernemers wereldwijd op weg

400x400-1

“De extra financiering van Spotcap kan ik inzetten om door te groeien!”

Hubert von Heyden

Eigenaar Flexotels

Spotcap voor franchiseketens

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor franchiseketens? Neem contact met ons op via partner@www.spotcap.nl of 020 7070580. Of meld u hieronder direct aan.

Hoe kunnen franchiseondernemingen zakelijk krediet inzetten?

 • Uitbreiding

  Ons krediet is uitstekend geschikt om uitbreiding van de zakelijke activiteiten te financieren, zoals een nieuwe vestiging, assortimentuitbreiding of nieuw personeel.

 • Campagnes

  Veel van onze klanten zetten ons product in om een campagne te lanceren of bijvoorbeeld een nieuw product of nieuwe dienst te introduceren.

 • Overbrugging

  Ons krediet wordt vaak ingezet als kortlopende overbrugging van het laagseizoen of voor het opvullen van een liquiditeitskrapte.

 • Renovatie of verbouwing

  Aanvullend werkkapitaal kan goed worden ingezet om een verbouwing of renovatie te financieren. Of zelfs het openen van een nieuw filiaal.

Hoe werkt een zakelijk krediet?

Hoe werkt een zakelijke lening voor franchiseondernemingen?

 • Uit onderzoek blijkt dat één op de drie ondernemers behoefte heeft aan aanvullend werkkapitaal. Investeringen die de groei van de organisatie bevorderen, vereisen vaak aanvullende financiering.
 • Een kortlopend, flexibel zakelijk krediet kan uitkomst bieden. Een dergelijk financieel product ondersteunt vaak in het aflossen van kortlopende schulden, het overbruggen van een liquiditeitskrapte of juist het financieren van investeringen.
 • Deze financiering kan niet altijd op korte termijn bij traditionele financiers worden aangetrokken. Een online zakelijke lening is vaak een goede oplossing om groeiambities te realiseren.

Wat zijn de voordelen van online zakelijke financiering?

 • Een online zakelijke lening wordt digitaal aangevraagd en verstrekt. Hierbij zijn geen fysieke afspraken en/of papierwerk vereist. Het aanvraagproces kan al in 20 minuten online voltooid worden, waarna de aanvrager binnen één werkdag uitsluitsel krijgt.
 • Bij goedkeuring heeft de aanvrager direct toegang tot het krediet. Het bedrag kan in één of meerdere keren worden opgenomen, in delen ofwel geheel. Het bedrag wordt dan binnen een werkdag gestort op de zakelijke rekening.

Hoe profiteren franchisegevers van aanvullend krediet?

 • Franchisegevers kunnen met aanvullend zakelijk krediet extra dienstverlening bieden, zonder zelf de financiële risico’s te dragen.
 • Zij kunnen franchisenemers hiermee in staat stellen om te investeren in hun onderneming en deze door te laten groeien.
 • De franchisenemer wordt beoordeeld op huidige bedrijfsprestaties en minder op historische gegevens.
 • Spotcap vraagt geen zekerheden en is daardoor goed gestapeld (in combinatie met andere financiële producten) in te zetten.

Hoe profiteren franchisenemers van aanvullend krediet?

 • Franchisenemers vragen eenvoudig online een krediet aan. Het proces kan binnen 20 minuten voltooid worden, waarna de aanvrager binnen één werkdag uitsluitsel heeft.
 • De aanvraag is geheel kosteloos en vrijblijvend. Pas bij de eerste opname maakt de franchisenemer kosten. Daarnaast is boetevrij vervroegd aflossen al na één maand mogelijk.
 • Er worden geen zekerheden of persoonlijke borgstellingen gevraagd.
 • Zakelijk krediet is uitstekend gestapeld in te zetten, in combinatie met bijvoorbeeld een bancaire lening.

Help uw klant zijn groeiambities waar te maken