Spotcap neemt uw privacy en online-veiligheid serieus

Wij hebben verscheidene (breed scala) aan maatregelen geïmplementeerd om te zorgen dat uw persoons- én bedrijfsgegevens zo beveiligd mogelijk zijn.

Rapporteer uw zorgen (incidenten) bij onze beveiligingsafdeling

Wanneer u verdachte activiteiten constateert, zoals onverwachte e-mails, welkebetrekking hebben tot producten en diensten van Spotcap neem dan direct contact met ons op. U kunt ons altijd mailen op [email protected] of bellen met onze klantenservice op 020 8905429. Wanneer u wenst ons een beveiligde e-mail te sturen middels PGP (Pretty Good Privacy) vind u onze beveiligingscode hier.

Wij zullen nooit naar uw beveiligingsgegevens vragen

Spotcap zal nooit telefonisch, per email of middels de online chat vragen naar uw pincode. Daarom dient u nooit uw Spotcap wachtwoorden te delen met anderen. Wanneer iemand uw Spotcap wachtwoord vraagt geef deze dan niet en wij adviseren u zoveel mogelijk informatie te noteren over de persoon in kwestie (vb. naam of bedrijfsnaam, email-adres, telefoonnummer, etc.).
Neem alstublieft direct contact op met de Spotcap Klantenservice via 020 8905429 en meld dit incident.

Wij beschermen uw gegevens middels encryptie

Informatie die u invoert op onze website ondergaat een encryptie welke het direct beschermt wanneer u het upload op onze website. Deze encryptie zet uw informatie om in een reeks van codes welke, bijna, onmogelijk te ontcijferen zijn. Wij gebruiken een van de sterkste vormen van encryptie die commercieel beschikbaar zijn. Voor uw geruststelling, gedurende elke transactie, vindt u het gesloten slot symbool bovenin uw browser. Dit symbool laat zien dat de encryptie wordt gebruikt op de website die uw bekijkt. Beveiligde websites starten met Https://, de ‘s’ geeft aan dat de pagina beveiligd is.

Wij houden onze beveiliging up-to- date

Onze website en haar producten ondergaan regelmatige toetsing door onafhankelijke beveiligingsprofessionals. Deze toetsing methode is in lijn met de richtlijnen van OWASP (Open Web Applications Security Project), een algemeen erkende partij die richtlijnen voor online security aanbiedt aan zowel commerciële als overheidsinstellingen.

Spotcap is momenteel een programma aan het invoeren om de online beveiliging verder uit te breiden, hiermee kan iedereen bijdragen. Wanneer u gelooft dat u een kwetsbaarheid heeft gevonden geeft dit dan alstublieft door aan onze beveiligingsafdeling per e-mail [email protected]