Bedrijfsfinanciering voor het Nederlandse MKB | Spotcap

Bedrijfsfinanciering tot €350.000

Online zakelijke financiering voor ondernemers

Volledig online aanvragen

Kosteloos tot de eerste opname

Boetevrij vervroegd aflossen

Zonder zekerheden of borgstelling

Volledig online aanvragen

Zonder zekerheden of borgstelling

Kosteloos tot de eerste opname

Boetevrij vervroegd aflossen

Help je onderneming te groeien

Wij maken bedrijfsfinanciering toegankelijk voor gevestigde ondernemers

Financiering tot €350.000

Betaal enkel rente over het gebruikte bedrag

Online aanvragen zonder afspraak of papierwerk

Bij goedkeuring direct toegang tot het krediet

Bedrijfsfinanciering voor uitzendbureau A28

400x400-1

“Als ondernemer moet je eerst zaaien voordat je kunt oogsten. Dankzij Spotcap kunnen wij snel inspelen op nieuwe kansen!”

Henry Mol

Mede-eigenaar A28

Inzet van bedrijfskrediet

Krediet van Spotcap is op diverse manieren inzetbaar

Voorfinancieren van projecten of voorraden

Overbruggingskrediet

Managen van de cashflow

Stimuleren van gezonde groei

Wat is bedrijfsfinanciering?

Bedrijfsfinanciering wordt ingezet om ondernemingen mee te financieren, waarbij er zeer uiteenlopende financieringsdoelen bestaan. Bedrijfsfinanciering heeft vaak als doel de onderneming vooruit te helpen naar een volgend stadium, met bedrijfsgroei als doel. De financiering kan worden ingezet voor kortetermijndoelstellingen zoals het aannemen van personeel of financieren van voorraad of een grote opdracht. Er zijn vormen van bedrijfsfinanciering langetermijndoelstellingen, zoals het vergroten van marktaandeel of het behalen van omzetdoelstellingen.

Hoe werkt bedrijfsfinanciering?

De geldverstrekker en geldnemer gaan een financieringsovereenkomst aan, waarin de karakteristieken van de financiering zijn vastgelegd. Traditioneel duurde het aangaan van een overeenkomst vaak enkele weken of zelfs maanden, waarbij men fysiek bij elkaar kwam en benodigde documentatie aanleverde. De financiering werd in de meeste gevallen verstrekt door de huisbank. Tegenwoordig kan bedrijfsfinanciering eenvoudig online worden aangevraagd bij verschillende alternatieve verstrekkers. Zowel de financieringsvorm als de karakteristieken kunnen hierbij verschillen. Voor de best mogelijke fit voor jouw onderneming kan het verstandig zijn een financieel adviseur in te schakelen.

Komt mijn bedrijf in aanmerking?

Gevestigd in Nederland met kvk-nummer

Jaaromzet vanaf €350.000

Minimaal 24 maanden actief

Toegang tot zakelijke bankrekening

Hoe vraag ik krediet aan?

Online aanvragen binnen 20 minuten

null

Vul uw basisgegevens in en upload uw financiële documentatie

null

Onze experts beoordelen uw aanvraag binnen één werkdag

null

Bij goedkeuring heeft u direct toegang tot uw krediet

Spotcap kredietcalculator

€14.807

Maandelijkse betaling

€8.265

Rente

€133.265

Totaal
 • Bedrag
  125,000
 • Looptijd
  9 maanden
PeriodeAflossingRente bedragUitstaand bedrag
Het rentepercentage is hoofdzakelijk gebaseerd op de kredietwaardigheid van uw onderneming, plus het bedrag en de looptijd van uw krediet. Deze berekening is ter indicatie en is gebaseerd op onze gemiddelde nominale jaarrente van 13,2%. De eenmalige afsluitkosten van gemiddeld 2,5% zijn hierbij niet inbegrepen. Wij hanteren een maandelijks annuïtair aflossingsschema. U betaalt iedere maand via een automatische incasso een gelijk bedrag dat is opgebouwd uit rente en aflossing. Klik hier voor meer informatie.

Wat zijn de voordelen van bedrijfsfinanciering?

Het negatieve stigma op bedrijfsfinanciering verdwijnt langzaam maar zeker uit onze maatschappij. Dit komt omdat bedrijfsfinanciering veel voordelen biedt voor groeiende bedrijven. Bedrijfsfinanciering is een serieuze en professionele manier om je onderneming te laten groeien, zonder dat hiervoor privékapitaal ingezet hoeft te worden. Tegenwoordig is er een scala aan financieringsvormen beschikbaar in de markt, die eenvoudig, snel en veilig aan te vragen zijn. Door het grote aanbod in de markt is altijd wel een een passende oplossing voor de specifieke financieringsbehoefte van een onderneming. Zowel het aanvragen als het inzetten van de financiering verloopt tegenwoordig volledig online, wat voor veel ondernemers erg efficiënt werkt.

Hoe weet ik of mijn bedrijf in aanmerking komt?

De meeste aanbieders van zakelijke financiering presenteren de minimale criteria om in aanmerking te komen op hun website. Ook hanteren veel partijen een eenvoudige online kwalificatiecheck, waar je in enkele minuten zelf controleert of jouw bedrijf in aanmerking komt voor de financiering. Hoewel veel aanbieders tegenwoordig online werken, zijn er professionele teams van experts die klaarstaan voor hulp en begeleiding tijdens de aanvraag. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Bij Spotcap dient een onderneming minimaal twee jaar operationeel te zijn en ten minste €350.000 jaaromzet te genereren om in aanmerking te komen.

Meer informatie?

Klik hier om onze online brochure te downloaden

Wat zeggen onze klanten over ons?

Kom ik in aanmerking?

Gevestigd in Nederland

Minimale jaaromzet van €350.000

Minstens 24 maanden actief

Zakelijke bankrekening

Hoe start ik een aanvraag?

null

Vul uw basisgegevens in en upload uw financiële documentatie

null

Onze experts beoordelen uw aanvraag binnen één werkdag

null

Bij goedkeuring heeft u direct toegang tot uw krediet

Kredietcalculator

Maandelijkse betaling

€14.807

 • Bedrag
  125.000
 • Looptijd
  9Maanden
Rentelasten zijn gebaseerd op het risicoprofiel van de onderneming. Deze berekening is ter indicatie en is gebaseerd op het gemiddelde klantprofiel van Spotcap. De eenmalige afsluitkosten van gemiddeld 2% zijn hierbij niet inbegrepen.