Spotcap voor accountants

Als accountant kent u als geen ander de financiële situatie van uw klant. Als partner van Spotcap kunt u uw klant extra service bieden bij een financieringsbehoefte.

Spotcap voor uw klant

Zakelijk krediet van €10.000 tot €250.000

Flexibele looptijd van 1 tot 15 maanden

Beoordeling en uitslag binnen één werkdag

Online aanvragen zonder afspraak of papierwerk

Help uw MKB-klanten te groeien

Spotcap geeft het MKB toegang tot flexibel zakelijk krediet om groei en innovatie te stimuleren

Financiering tot €250.000

Enkel rentelasten over het opgenomen bedrag

Online aanvragen zonder afspraak of papierwerk

Toegang tot de kredietfaciliteit binnen één werkdag

Hoe vraagt u een zakelijke lening voor uw klant aan?

Eenvoudig en snel online een aanvraag indienen

Hoe werkt een krediet van Spotcap?

GOEDKEURING

Wanneer uw aanvraag is goedgekeurd, heeft u direct toegang tot uw krediet.

OPNAMEPERIODE

De kredietfaciliteit is 1 tot 3 maanden beschikbaar, afhankelijk van uw risicoprofiel. Binnen deze periode kunt u één of meerdere leningen opnemen.

LENING

Iedere opname van uw kredietfaciliteit wordt omgezet in een lening met een eigen aflossingsschema. Het resterende bedrag van uw krediet blijft beschikbaar tot het einde van de opnameperiode.

AFLOSSING

Iedere lening wordt maandelijks annuïtair afgelost. Dit gaat volgens een schema van 6 tot 15 maanden, afhankelijk van uw risicoprofiel en het doel van de lening. Na de eerste maand heeft u de mogelijkheid om boetevrij vervroegd af te lossen.

HERTOETSING

Drie maanden na de eerste opname heeft u de mogelijkheid om gedurende de resterende looptijd een hertoetsing aan te vragen. Bij het indienen van actuele informatie toetsen wij opnieuw of er ruimte is voor een langere looptijd en/of hogere limiet. Doorgaans kunnen wij dit tegen betere voorwaarden aanbieden.

Wat zijn de kosten voor uw klant?

Bereken de geschatte kosten voor uw klant met onze kredietcalculator

€14.807

Maandelijkse betaling

€8.265

Rente

€133.265

Totaal
 • Bedrag
  125,000
 • Looptijd
  9 maanden
PeriodeAflossingRente bedragUitstaand bedrag
Rentelasten zijn gebaseerd op het risicoprofiel van de onderneming. Deze berekening is ter indicatie en is gebaseerd op het gemiddelde klantprofiel van Spotcap. De eenmalige afsluitkosten van gemiddeld 2% zijn hierbij niet inbegrepen.

Spotcap voor accountants

Vraag naar de mogelijkheden voor uw accountantskantoor. Neem contact met ons op via partner@www.spotcap.nl of 020 7070580. Of meld u hieronder direct aan.

We hielpen al duizenden ondernemers wereldwijd op weg

400x400-1

“De extra financiering van Spotcap kan ik inzetten om door te groeien!”

Hubert von Heyden

Eigenaar Flexotels

Hoe kan uw klant profiteren van een zakelijk krediet?

 • Uitbreiding

  Uw klant kan ons krediet inzetten voor uitbreiding van de zakelijke activiteiten, zoals een nieuwe vestiging, assortimentuitbreiding of nieuw personeel.

 • (Marketing)campagnes

  Veel van onze klanten zetten ons product in om een campagne te lanceren of tijdelijk extra reclame te maken.

 • Overbrugging

  Ons product is uitermate geschikt als overbrugging van het laagseizoen of het opvullen van een liquiditeitskrapte.

 • Renovatie of verbouwing

  Verbouwing van de zaak of aanschaf van nieuw meubilair vereist vaak extra werkkapitaal. Ook hiervoor is ons product uitermate geschikt.

Zakelijk krediet voor accountants

Hoe werkt een zakelijke lening voor accountants?

 • Veel klanten van accountantskantoren willen graag investeren hun onderneming. Hiervoor is vaak aanvullende financiering nodig.
 • Een kortlopend zakelijk krediet kan ondernemers ondersteunen bij investeringen op korte termijn. Daarnaast kan extra werkkapitaal uitkomst bieden bij het overbruggen van een kortstondige liquiditeitskrapte.
 • Aanvullend krediet wordt niet altijd door traditionele partijen verstrekt. Een zakelijk krediet dat gestapeld inzetbaar is, kan uitkomst bieden.

Wat zijn de voordelen van online zakelijk krediet?

 • Accountants kunnen online zakelijk krediet als aanvullende financiële dienstverlening aan hun klanten aanbieden, zonder zelf financiële risico’s te lopen.
 • Het digitale aspect van het proces maakt het veel toegankelijker voor bedrijven ten opzichte van traditionele financiering.
 • Bij goedkeuring heeft de klant direct toegang tot het krediet.

Welk type financier biedt aanvullend zakelijk krediet?

 • Veel alternatieve financiers bieden (online) krediet aan. Spotcap, onder anderen, speelt in op de behoeftes van ondernemers door online kortlopend zakelijk krediet aan te bieden. Ondernemers kunnen dit uitstekend inzetten voor investeringen op de korte termijn of om een tijdelijke liquiditeitskrapte te dekken.
 • Spotcap verstrekt onverzekerde leningen; hierdoor lopen accountants én ondernemers geen persoonlijk of zakelijk financieel risico.
 • Het aanvraagproces is volledig online te voltooien in ongeveer 20 minuten. De ondernemer heeft binnen één dag uitsluitsel en bij goedkeuring direct toegang tot het krediet.

Help uw klant zijn groeiambities waar te maken