Financieringspartner van Cashcontroller | Spotcap

Financieringspartner van CashController

Als klant van CashController kent u het belang van voldoende werkkapitaal. Ter overbrugging of om te investeren is aanvullend werkkapitaal soms gewenst. Cashcontroller berekent voor u hoeveel en hoe lang extra financiering nodig is. Spotcap biedt als financieringspartner flexibel zakelijk krediet van €10.000 tot €300.000 met een maximaal aflosschema van 24 maanden.

Komt mijn bedrijf in aanmerking?

Binnen enkele minuten kunt u dit vrijblijvend controleren

Financieringspartner van:

Wilt u blijvend meer winst uit uw geldstromen behalen? Groeit u snel en is uw liquiditeit grillig? Wij berekenen hoeveel geld u nodig heeft en Spotcap helpt u verder met de financiering.

null

Binnen één werkdag een vrijblijvend kredietvoorstel

null

Geheel online financiering aanvragen in 15 minuten

null

Besluit u toch niets op te nemen, dan heeft u ook geen kosten

null

Focus op de huidige bedrijfsprestaties en ontwikkelingen

  • Bedrag
    125.000
  • Looptijd
    9 Maanden

€14.807

Maandelijkse betaling

Rentelasten zijn gebaseerd op het risicoprofiel van de onderneming. Deze berekening is ter indicatie en is gebaseerd op het gemiddelde klantprofiel van Spotcap. De eenmalige afsluitkosten van gemiddeld 2% zijn hierbij niet inbegrepen.

Spotcap in de media

"Financial technology start-ups (FinTechs) are booming and have the potential to change the industry. Existing major technology companies like Google and start-up companies like Spotcap (...)"

"Volgens Finstar-CEO Nicholas Jordan is Spotcap een van de leidende initiatieven op het gebied van kredietverlening aan het MKB. Alternatieve financiering voor het MKB is steeds belangrijker geworden (...)"

"De financiële start-up Spotcap heeft investeerders gevonden om verder te kunnen groeien. Het is al de derde succesvolle financieringsronde van Spotcap in anderhalf jaar tijd (...)"